Γνώριζαν ΑΚΡΙΒΩΣ τι κάνουν στην Ουκρανία: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από το 2014, τώρα είναι ΑΡΓΑ για δάκρυα

Ο Πούτιν θα τους ξετινάξει…

Ο Βρετανός πολιτικός, Nigel Farage, το 2014 προειδοποίησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ενοχή τους στον επερχόμενο πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Όλοι ήξεραν. Ο πόλεμος που φούντωσε τώρα ήταν ο στόχος, για τον οποίο έγινε πραγματικά το πραξικόπημα με την υποστήριξη της Δύσης, προκειμένου να προκαλέσουν την Ρωσία και να προσπαθήσουν να ρίξουν τον Πούτιν, ο οποίος ως εκ τούτου αντέδρασε και ακόμα δεν έχει δει ο πλανήτης τίποτα!

Είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Farage:

«Ανάμεσα στις μακριές λίστες των αποτυχιών και των αντιφάσεων της εξωτερικής πολιτικής τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου – φυσικά του βομβαρδισμού της Λιβύης και η επιθυμία να εξοπλιστούν οι αντάρτες-ισλαμιστές στην Συρία – ήταν η περιττή πρόκληση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αυτή η “αυτοκρατορία” της ΕΕ, επιδιώκοντας πάντοτε την διεύρυνσή της, αξίωσε την εδαφική της εξάπλωση στην Ουκρανία πριν από μερικά χρόνια.

Φυσικά ορισμένα μέλη του ΝΑΤΟ είπαν ότι θα ήθελαν και η Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Έτσι ενθαρρύναμε άμεσα την εξέγερση στην Ουκρανία που οδήγησε στην ανατροπή του προέδρου Γιανουκόβιτς και αυτό με τη σειρά του οδήγησε φυσικά στην αντίδραση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Και το ηθικό δόγμα της ιστορίας είναι ότι αν ενοχλήσετε τη Ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί, μην εκπλαγείτε εάν αντιδράσει».

Δείτε:

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί