Ο αγαπημένος κωμικός παραδέχτηκε ότι παραλίγο να φύγει από το πλατό και να τα παρατήσει λόγω του «αφόρητου πόνου» που του προκαλούσε το κοστούμι και το μακιγιάζ του Γκριντς.
«Το κοστούμι ήταν φτιαγμένο από τρίχες γιακ που με έτσουζαν αφόρητα και με τρέλαιναν όλη μέρα. Είχα δάχτυλα μήκους 25 εκατοστών, οπότε δεν μπορούσα να γρατσουνιστώ ή να αγγίξω το πρόσωπό μου ή να κάνω οτιδήποτε», είπε στο Vulture σε μια προφορική ιστορία του κλασικού εορταστικού έργου του 2000, η οποία δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου . «Είχα δόντια για τα οποία έπρεπε να βρω έναν τρόπο να μιλήσω, και είχα πλήρεις φακούς επαφής που κάλυπταν ολόκληρο το μάτι, και μπορούσα να δω μόνο ένα μικροσκοπικό τούνελ μπροστά μου».
Ο Μπράιαν Γκρέιζερ, ο παραγωγός της ταινίας, ισχυρίστηκε ότι ήταν απόφαση του Κάρεϊ να φορέσει τους φακούς επαφής «φρίσμπι» αντί να τροποποιήσει ψηφιακά τα πράσινα μάτια.
«Ήταν κάτι που ζήτησα και δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν άλλον εκτός από τον εαυτό μου», παραδέχτηκε ο Κάρεϊ. «Πρέπει να προσέχεις τι ζητάς».
Ενώ η ταινία αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία, αγαπημένη ακόμα σε εκατομμύρια θεατές 25 χρόνια αργότερα, ο Κάρεϊ παραδέχτηκε ότι ήταν έτοιμος να τα παρατήσει από την πρώτη κιόλας μέρα.
«Η πρώτη μέρα με το μακιγιάζ διήρκεσε οκτώ ώρες. Και είδα το τρέιλερ και ζήτησα από τον [σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ] και τον Μπράιαν [Γκρέιζερ] να έρθουν, και τους είπα ότι δεν θα μπορούσα να κάνω την ταινία και ότι θα τα παρατούσα», θυμήθηκε ο Κάρεϊ.
Ο Χάουαρντ και ο Γκρέιζερ θυμόντουσαν καλά εκείνη τη στιγμή, με τον απόφοιτο του “Happy Days” να αποκαλύπτει ότι ο Κάρεϊ “άρχισε να έχει κρίσεις πανικού”.
«Ήταν έτοιμος να επιστρέψει τα 20 εκατομμύρια δολάρια του! Δηλαδή, ήταν ειλικρινής», είπε ο Χάουαρντ στο Vulture . «Τον έβλεπα να ξαπλώνει στο πάτωμα ανάμεσα σε σκηνές με μια καφέ χάρτινη σακούλα. Κυριολεκτικά στο πάτωμα. Ήταν δυστυχισμένος».
«“Θα δώσω όλα μου τα χρήματα πίσω. Θα πληρώσω τόκους. Αλλά τα παρατάω”», θυμήθηκε ο Γκρέιζερ να λέει ο Κάρεϊ.
Ενώ ο Χάουαρντ χαρακτήρισε τον Κάρεϊ ως «αποφασιστικό», ο σταρ του Mask αποκάλυψε ότι το να ακούει τους Bee Gees κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του μακιγιάζ τον βοήθησε να ξεπεράσει «τα βασανιστήρια».
photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χριστοδουλίδης από τη Θεσσαλονίκη: Η απελευθέρωση της Κύπρου η ύψιστη προτεραιότητά μας
- Άρση της βουλευτικής τους ασυλίας ζητούν Τσιάρας και Κεφαλογιάννης λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το λιμάνι Χορ Φακάν των ΗΑΕ δέχτηκε επίθεση – 4 τραυματίες
- Η Κίνα ζητά κατάπαυση πυρός και διαπραγματεύσεις για το Ιράν
- Τρεις άντρες στη Γλυφάδα απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Η ευφάνταστη τεχνική ενός σερίφη στις ΗΠΑ για να μαντρώσει κατσίκια – δραπέτες (Vid)
- Η Ζ. Κωνσταντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Μιλάμε για εγκληματική οργάνωση υπό την καθοδήγηση Μητσοτάκη
- Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε δύσβατο σημείο στο Αγρίνιο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Πέντε συλλήψεις
- Κυριάκος Πιερρακάκης: υπαρκτός ο κίνδυνος επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας









