Για αυτό χτυπήθηκε το αεροπλάνο στην Ρωσία – Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Πούτιν που κάνει το ΝΑΤΟ να τρέμει

Ξεσηκώθηκε όλος ο πολιτικός και στρατιωτικός κόσμος στην Ρωσία! Τι ζητάνε...

Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 74 επιβάτες συνετρίβη σε περιοχή στα σύνορα με την Ουκρανία.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, επρόκειτο για ένα μεταγωγικό αεροσκάφος τύπου IL-76 που «κατερρίφθη από τις ουκρανικές δυνάμεις» κοντά στο Μπέλγκοροντ, «σε μία βάρβαρη επίθεση», όπως πρόσθεσε το υπουργείο.

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ περιγράφει το χτύπημα ως αποτέλεσμα της εσωτερικής πολιτικής αντιπαράθεσης στο Κίεβο, όπου οι άνθρωποι εκεί είναι έτοιμοι να σκοτώσουν τους στρατιώτες τους. Η Κρατική Δούμα ζητά να αναγνωριστεί η Ουκρανία ως τρομοκρατικό κράτος, ενώ ένα βίντεο με τα λόγια του Πούτιν τον περασμένο Ιούνιο, όπως θα δείτε παρακάτω, κάνει το ΝΑΤΟ να τρέμει!

Εν τω μεταξύ, μετά την κατάρριψη του ρωσικού μεταγωγικού αεροσκάφους Il-76 το οποίο μετέφερε 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου, ένα άλλο ρωσικό αεροσκάφος του ιδίου τύπου, το οποίο μετέφερε ακόμα 80 Ουκρανούς αιχμαλώτους, επέστρεψε στο Μπέλγκοροντ για να αποφύγει την κατάρριψή του από ουκρανικό Patriot.

Τα ουκρανικά χτυπήματα αυξάνονται και πλέον από την Ρωσία θύμισαν τα λόγια του Πούτιν, όταν είχε ερωτηθεί από δημοσιογράφο “Τι θα συμβεί εάν η Ουκρανία συνεχίσει να επιτίθεται σε ρωσικό έδαφος;”

Ήδη τον Ιούνιο του 2023, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου με πολεμικούς ανταποκριτές ότι σε περίπτωση συνεχούς βομβαρδισμού από την Ουκρανία, θα έπρεπε να ληφθούν ορισμένα μέτρα για την ασφάλεια του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μιλώντας ουσιαστικά για δραστικά μέτρα που θα τινάξουν τα σχέδια της Δύσης στην περιοχή, στο πλαίσιο της όποιας συνεννόησης μη ανεξέλεγκτης κλιμάκωσης, στον «αέρα». Επομένως πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση στην χώρα!

Είχε πει ο Πούτιν:

«Τότε μάλλον θα πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της δημιουργίας ενός είδους «ζώνης ασφαλείας» στο ουκρανικό έδαφος – σε απόσταση από την οποία θα ήταν αδύνατο να χτυπηθεί το έδαφός μας».

Μετά τη συντριβή του μεταγωγικού αεροσκάφους Il-76 στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, αρκετοί υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί και κοινοβουλευτικοί αξιωματούχοι στη Μόσχα σχολίασαν το καταστροφικό δυστύχημα. 

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας, έγραψε  στο Telegram για τo χτύπημα πως είναι αποτέλεσμα του εσωτερικού πολιτικού αγώνα των «νεοναζιστικών ελίτ» στο Κίεβο. «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν στο μέλλον», είπε ο Μεντβέντεφ, «καθώς οι ουκρανικές αρχές σκοτώνουν τους δικούς τους στρατιώτες και αιχμαλώτους πολέμου για να διατηρήσουν την εξουσία τους. Επιπλέον, η Ουκρανία θα βομβαρδίσει ανελέητα τις πόλεις και τα χωριά της, θα καταστρέψει τα σπίτια της και θα σκοτώσει τον πληθυσμό της. Δεν πρέπει να υπάρχουν περιορισμοί για το Κίεβο εδώ, καθώς διακυβεύεται το πιο σημαντικό πράγμα – εξουσία και χρήμα».

Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι Καρταπόλοφ, επικεφαλής της Επιτροπής Άμυνας της Δούμας, ζήτησε να αναγνωριστεί η Ουκρανία ως τρομοκρατικό κράτος. Ο Λεονίντ Σλούτσκι, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, υποστήριξε την πρόταση. Κατά τη διάρκεια μιας τακτικής συνεδρίασης της κάτω βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, ο Καρταπόλοφ δήλωσε επί λέξει:

«Είναι καιρός να επιστρέψουμε στην θέση ότι η Ουκρανία αναγνωρίζεται ως τρομοκρατικό κράτος και το κυβερνών της καθεστώς ως τρομοκρατικός πυρήνας».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί