Για αυτά τα ΒΙΝΤΕΟ «χτυπάνε» το ΕΛ Ουκρανοί χάκερ: Συνέδριο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ» στην Λισαβώνα

Όλη η προπαγάνδα των Ουκρανών και του ΝΑΤΟ στην φόρα

Την περασμένη εβδομάδα στην Λισαβόνα προβλήθηκε η εκδοχή του πολέμου στο Ντονμπάς και άρα στην Ουκρανία, που λογοκρίθηκε αυστηρά από τα κυρίαρχα ΜΜΕ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το EL.GR δέχεται επίθεση από Ουκρανούς χάκερ με σκοπό να πέσει και να μην μεταδίδεται η αλήθεια!!!

 Δημοσιογράφοι, επιστήμονες και συγγραφείς, πολλοί από τους οποίους έχουν εμπειρία από πρώτο χέρι σε ζώνες συγκρούσεων, συμμετείχαν στο συνέδριο “Donbass 2014-2022, ξεμπροστιάζοντας τα διεθνιστικά ΜΜΕ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε για διάφορες χώρες:

«Όταν βρίσκεστε στην Ιταλία τα Μέσα Ενημέρωσης, συνήθως δεν δείχνουν εικόνες από το Ντονέτσκ αλλά, αν δείχνουν, λένε ότι η Ρωσία βομβάρδισε αυτό το μέρος.

Πρέπει να καταλάβετε ότι ο τρέχων πόλεμος δεν έχει ξεκινήσει τον Φεβρουάριο αυτού του έτους, αλλά ξεκίνησε το 2014.

Όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι είχαμε εκεχειρία με τις συμφωνίες του Μινσκ, αλλά δεν έγιναν ποτέ σεβαστές από τον Ουκρανικό στρατό.

Η Δυτική εξουσία δεν  είναι τυφλή, αλλά η Δυτική εξουσία φοράει μάσκα και όχι μόνο σε αυτό τον πόλεμο αλλά και σε άλλους πολέμους όπως στο Ιράκ, στην Λιβύη, στην Συρία.

Η Ρωσία είναι η μόνη χώρα που προσπαθεί να σταματήσει την επιθετικότητα των ΗΠΑ και των άλλων Δυτικών χωρών.

Η Ρωσία είναι η μόνη που προσπαθεί να σταματήσει στρατιωτική επέκταση, την Νατοϊκή στρατιωτική επέκταση».

Δείτε στο βίντεο ένα μικρό απόσπασμα των ειρημένων, καθώς, μεταξύ των άλλων, για αυτά τα βίντεο «χτυπάνε» το ΕΛ οι χάκερ του Ζελένσκι…

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί