Η τρομακτική σκηνή εκτυλίχθηκε την Τρίτη, καθώς η Γκαρσία βρέθηκε στη σκηνή με τον κυβερνήτη Ρον ΝτεΣάντις και άλλους νομοθέτες στο Μαϊάμι για να συζητήσουν σχέδια για απαγόρευση της φθορίωσης του νερού σε ολόκληρη την πολιτεία , σύμφωνα με το Local10.com.
Αλλά στη μέση των σχολίων της, η Γκαρσία (Ρεπουμπλικάνος-Μαϊάμι-Ντέιντ) ξαφνικά κατάπιε με δυσκολία και σταμάτησε να μιλάει. «Κυβερνήτη, συγχωρέστε με, πρέπει να καθίσω, γιατί δεν αισθάνομαι καλά», είπε, προτού τα βλέφαρά της κατέβουν και δεν μπορεί να στηριχθεί στα πόδια της.
Στα παρασκήνια βρισκόταν ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα, Τζόζεφ Λαδάπο, 46 ετών, ο οποίος πήδηξε από τη θέση του στη σκηνή μέσα σε λίγα λεπτά και πρόλαβε την Γκαρσία πριν αυτή προλάβει να πέσει στο πάτωμα.
«Έι, έι, έι, έι, σε έχω, σε έχω, σε έχω», είπε ο Λαδάπο, προτού βάλει αργά την Γκαρσία σε μια καρέκλα.
Η γερουσιαστής παρέμεινε καθισμένη ενώ ο κορυφαίος γιατρός της Πολιτείας της Φλόριντα την φρόντιζε, καθώς άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του ΝτεΣάντις, της έφερναν νερό και της έκαναν αέρα καθώς συνερχόταν.
Παραδόξως, μέσα σε λίγα λεπτά, στάθηκε ξανά στα πόδια της και ανέβηκε ξανά στο βάθρο, υπό χειροκροτήματα.
«Αστειεύεσαι, αυτή ήταν η στιγμή μου», είπε προκαλώντας γέλια από το κοινό. «Σπαρακτικό, αλλά αυτή ήταν η στιγμή μου. Και εκτιμώ πολύ την χάρη σας, Κυβερνήτη ΝτεΣάντις».
Τελείωσε την ομιλία της χωρίς κανένα πρόβλημα και έφυγε από τη σκηνή υπό το δέος περισσότερων χειροκροτημάτων.
«Παιδιά, μπορούμε να ζητήσουμε άλλο ένα χειροκρότημα στην Ιλεάνα Γκαρσία;» είπε ο Επίτροπος του Μαϊάμι-Ντέιντ, Ρομπέρτο Γκονζάλες, όταν ανέβηκε στη σκηνή.
«Απολύτως τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει αυτή τη γυναίκα από το να αγωνιστεί για τον λαό της Φλόριντα», πρόσθεσε.
WATCH: The moment Florida Surgeon General Joseph Ladapo caught Sen. Ileana Garcia as she seemingly fainted or nearly passed out speaking at a press conference today
— Florida’s Voice (@FLVoiceNews) May 6, 2025
Garcia ultimately was fine and finished her remarks at the podium pic.twitter.com/Olloxog0AF
photo: pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νεκρός 13χρονος μαθητής από μακελειό σε σχολείο στην Αργεντινή, 8 οι τραυματίες – Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ
- Από τότε θα είναι υποχρεωτική η πληρωμή ενοικίου μέσω τραπεζικού λογαριασμού
- Ξεκινά η απογραφή του πληθυσμού της Ινδίας – Θα διαρκέσει πάνω από 1 χρόνο
- Πόλεμος στην Μέση Ανατολή: Αναχαιτίστηκε και 4ος πύραυλος στον τουρκικό εναέριο χώρο
- Υπουργοί Οικονομικών της G7 για την αγορά ενέργειας: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα»
- Πιερρακάκης για οικονομία: Δεν προχωράμε σε παροχές χωρίς τέλος και σε αυξήσεις χωρίς μέλλον
- ΗΠΑ: Ο έλεγχος των Στενών του Ορμούζ θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου
- Ποιοί θα έχουν έως και 50% έκπτωση στα εισιτήρια την περίοδο της Λαμπρής
- Ουκρανικό drone με κεφαλή συνετρίβη σε φινλανδικό έδαφος
- Ε.Ε. για Χούθι: Μεγάλος κίνδυνος να εμπλέξουν την Υεμένη στον πόλεμο









