Γερμανός δικηγόρος και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Η Γερμανία ακολουθεί ΤΥΦΛΑ τις ΗΠΑ

Γερμανός δικηγόρος και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιλά για την στάση της Γερμανίας στο θέμα της Ουκρανίας:

«Η Γερμανία θα πρέπει να προσπαθήσει να βρει διπλωματική λύση και όχι από μόνη της να εργαλειοποιηθεί από τα γεωπολιτικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών ή της Ρωσίας. Στην Ουκρανία, υπάρχει πόλεμος από το 2014. Αυτή η δυσάρεστη αλήθεια αποκρύβεται κυρίως στην Δύση.

Κατά τη γνώμη μου, η Γερμανία πρέπει να γίνει ένα ουδέτερο κράτος, όπως η Αυστρία, και επίσης να αποσυρθεί από το ΝΑΤΟ. Έχουμε ήδη πρόβλημα με τα όπλα από τους πολέμους της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Στην Ουκρανία, τα όπλα δόθηκαν χωρίς κριτήρια στον πληθυσμό, και αυτά τα όπλα θα βρουν επίσης τον δρόμο τους στην Ευρώπη και θα χρησιμοποιηθούν για εγκλήματα.

Ωστόσο, δεν μπορώ να καταλάβω τον οπλισμό του ουκρανικού πληθυσμού».

Η Γερμανία βρίσκεται υπό ισχυρή επιρροή μετά τις ΗΠΑ από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για εμάς. Αλλά η Γερμανία πρέπει να ακολουθήσει τα δικά της συμφέροντα, κατά τη γνώμη μου, όχι αυτά των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Ευρώπη επίσης δεν είχε ποτέ δική της σοβαρή εξωτερική πολιτική από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και βρίσκεται υπό την επιρροή των ΗΠΑ. Η γνώμη μου: πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί