Η συνέντευξη της 18ης Ιανουαρίου που έδωσε ο Ρώσος παρουσιαστής, Βλαντιμίρ Σολοβίοφ, με τον συνταγματάρχη των ΗΠΑ και πρώην γερουσιαστή της Πολιτείας της Βιρτζίνια, Richard H. Black, πρέπει να προβληθεί κανονικά παντού, καθώς δείχνει πως υπάρχουν Αμερικανοί που γνωρίζουν πως η Ρωσία είναι εκείνοι που δέχεται επίθεση από το ΝΑΤΟ και συνομιλούν μαζί της!!!
Το θέμα στο οποίο αφιερώνονται οι δυο τους είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο οποίος για τον Solovyov δεν είναι πλέον ένας κλασικός πόλεμος αντιπροσώπων στον οποίο η Ουκρανία πολεμά εναντίον της Ρωσίας για τα συμφέροντα της δυτικής συμμαχίας, αλλά ένας πόλεμος του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας. Ο πόλεμος έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο, σημειώνει ο Solovyov, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις παραδόσεις Abrams και Leopard στους Ουκρανούς για να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας.
«Για τους Ρώσους, γερμανικά τανκς στην γη μας δεν είναι μονάχα η κόκκινη γραμμή, είναι η έναρξη του Ιερού Πολέμου», αναφέρει ο Solovyov στον Αμερικανό συνομιλητή του!
Δείτε τι ειπώθηκε μεταξύ άλλων:
photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυβερνητικά στελέχη για τις σημερινές αναφορές του Κώστα Καραμανλή
- Παρέμβαση Καραμανλή: Τι δήλωσε για θεσμούς και Δικαιοσύνη
- Γλυφάδα: Το διαδραστικό σιντριβάνι στην Τερψιθέα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους – Δείτε εικόνες
- Ό,τι έκαναν στην Ελλάδα τα «λούζονται» και άλλοι! Σε κρίσιμο σημείο η Γαλλία και όχι μόνο
- Η άσκηση Green Bridge 2025 πραγματοποιήθηκε στον εναέριο χώρο της Βουλγαρίας και της Ελλάδας
- N. Κακλαμάνης στην εκδήλωση προς τιμήν της Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη: «Σύμβολο ισότητας, έφερε ηχηρή επανάσταση…»
- Απάτη “μαμούθ” σε βάρος του ΕΦΚΑ μέσω εταιρειών ρούχων: Πάνω από 2 εκατ. ευρώ η ζημιά – 6 συλλήψεις, vid
- Σε διακοπές ρεύματος στην Ουκρανία αναγκάζεται το Κίεβο
- Άναυδη οικογένεια στο Τέξας! Έπεσε στο αγρόκτημά τους τεράστιος εξοπλισμός της NASA, vid
- ΝΑΤΟ: Το Βίλνιους ξεπερνά το όριο του 5% του ΑΕΠ για την άμυνα – Πού οδηγούνται τα κράτη του Βορρά;