Ο Louis Klamroth, ο συντονιστής του γερμανικού talk show «hart aber fair», στην κρατική τηλεόραση της χώρας, έκανε πλάκα με τις εμπειρίες των γυναικών από παρενοχλήσεις αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει την χώρα, προκειμένου, προφανώς, να υποβαθμίσει το θέμα!!!
Αυτό έδειξαν οι αντιδράσεις στις περιγραφές της διοικητικής υπαλλήλου και της τοπικής πολιτικού του CDU Lisa Schäfer, η οποία εμφανώς διστακτική προσπαθούσε να πει τι συμβαίνει στους δρόμους της Γερμανίας, την ώρα που ολόκληρη η δυτική Ευρώπη κινδυνεύει άμεσα!!!
Το γεγονός ότι η Schäfer αναφερόταν σε μουσουλμάνους αλλοδαπούς σε αυτό το σημείο, ακόμα κι αν δεν το είπε ευθέως, έγινε κατανοητό τόσο για τους συμμετέχοντες στην συζήτηση όσο και για τους θεατές.
Ήταν ακόμη πιο εκνευριστικό το γεγονός ότι ο Klamroth προσπάθησε αμέσως να απεικονίσει τις εμπειρίες της Schäfer ως ένα γενικό ανδρικό πρόβλημα, το λεγόμενο «catcalling-κομπλιμέντα-καμάκι».
Η Schäfer τόνισε πως πρόκειται για άτομα που δεν μιλούν την γερμανική ούτε την αγγλική γλώσσα με τον παρουσιαστή να συνεχίζει να την κοροϊδεύει.
Μάλιστα μια άλλα συνομιλήτρια για να την μειώσει, είπε πως το ίδιο αισθάνεται στα παραδοσιακά γερμανικά φεστιβάλ!!!
Δείτε το βίντεο:
scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέα Μάκρη: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου – Φέρεται να ανήκει σε Τούρκο υπήκοο
- Νέες απειλές από το Ιράν: «Ακόμα δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τα πλέον προηγμένα όπλα μας»
- Η Γαλλία θα στείλει μέσα αεράμυνας και φρεγάτα στην Κύπρο
- Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος
- Λέρος: Ελεύθερος αφέθηκε ο 17χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον πατέρα του κατά τη διάρκεια καβγά
- Α.Γεωργιάδης : Παράταση στη δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία σε ασθενείς που πάνε καλά
- Ιταλός ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις»
- “Απολύτως ανόητη” η επίθεση των ΗΠΑ εν μέσω διαπραγματεύσεων, σύμφωνα με τον πρεσβευτή του Ιράν στον ΟΗΕ
- Β.Κικίλιας: «Η ασφάλεια των ναυτικών μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μου»
- Στ. Παπασταύρου: «Επιβεβαιώσαμε ότι στη χώρα μας υπάρχει επάρκεια εφοδιασμού»









