Ο 40χρονος Γιοχάνες Μ., ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία παροχής παρηγορητικής φροντίδας, θανάτωνε ασθενείς του ορμώμενος από επιθυμία να σκοτώσει, δήλωσαν νωρίτερα σήμερα εκπρόσωποι της Εισαγγελίας και της αστυνομίας του Βερολίνου.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο γιατρός δολοφονούσε τα θύματά του χορηγώντας τους θανατηφόρο μείγμα φαρμάκων και έπειτα έβαζε φωτιά στα διαμερίσματά τους ώστε να καλύψει τυχόν αποδεικτικά στοιχεία. Σε καμία από τις περιπτώσεις δεν θεωρήθηκε ως κίνητρο η ληστεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το δίκτυο rbb, ο ύποπτος είχε ασχοληθεί σε επιστημονική εργασία του με τις ανθρωποκτονίες, με περιστατικά που δεν είχαν θεωρηθεί δολοφονίες και με θανάτους ασθενών, ενώ είχε εργαστεί στο Βερολίνο, στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και στην Έσση.
Φ. Καραβίτη – ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
- Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ
- Α. Γεωργιάδης: «Ευχαριστούμε τους δικαιούχους που αγκάλιασαν το πρόγραμμα αποστολής των φαρμάκων υψηλού κόστους»
- ΕΟΠΥΥ: Έως 15/3 εξυπηρετήθηκαν 294.648 αιτήματα ασθενών για κατ’ οίκον παράδοση Φαρμάκων Υψηλού Κόστους
- Περιορισμένη η διείσδυση των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της MERCOSUR – Ποιοι οι λόγοι
- Η ΕΕ ανέβαλλε προσωρινά την πρόταση για την οριστική απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου
- Έρευνα-σοκ για τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα: Με ποια σοβαρά προβλήματα συνδέεται η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων τους
- Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Υπερδιπλάσια πιστωτική ανάπτυξη – Κομβικός ρόλος στο Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας και στις δράσεις ΕΚΕ









