που έκανε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκόλικοβα, και η οποία αποσκοπεί να αναχαιτισθεί το κύμα της πανδημίας που πλήττει την χώρα, και κάλεσε τις περιοχές στις οποίες παρατηρείται έξαρση της πανδημίας να καθιερώσουν τις ημέρες αργίας ήδη από τις 23 Οκτωβρίου.
«Αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ανακόψουμε την κορύφωση του νέου κύματος της πανδημίας» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την διάρκεια κυβερνητικής σύσκεψης, προσθέτοντας ότι υποστηρίζει την πρόταση για την καθιέρωση των ημερών αργίας σε όλη την χώρα την περίοδο από τις 30 Οκτωβρίου έως την 7η Νοεμβρίου χωρίς καμία επίπτωση στους μισθούς.
Ο μισθός πρέπει να διατηρηθεί, είπε ο Πούτιν και συμφώνησε στο να δοθεί στις περιοχές το δικαίωμα να καθιερώσουν πρόσθετες μέρες αργίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας και μάλιστα από τις 23 Οκτωβρίου.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Όλο το διαδίκτυο εύχεται αυτό το ΒΙΝΤΕΟ να πρόκειται για κάποιο στημένο σκετσάκι
- Λαφαζάνης: Ψέματα ότι συναντήθηκα με τον Μεντβέντεφ στη Μόσχα
- Επέτειος Πολυτεχνείου: Σε ισχύ έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 6 το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας
- Greek Mafia: Τέσσερις συλλήψεις γα την δολοφονία του Γιάννη Λάλα
- Ανακαλύφθηκε ο «πολεμιστής» πρόγονος των κροκοδείλων 240 εκατ. ετών στη Βραζιλία
- Το απόκοσμο «σφύριγμα» των ρωσικών μαχητικών – Viral τα ΒΙΝΤΕΟ
- Τουρκία: Σοκ για τα δύο νεκρά παιδιά από τροφική δηλητηρίαση – Τα 10 πιο επικίνδυνα τρόφιμα για street food
- Γράμμα που έγραψε η Taylor Swift στον Liam Payne το 2017…βγαίνει σε δημοπρασία
- Π. Μαρινάκης: Η αναβάθμιση από τον Fitch προσελκύει επενδύσεις οι οποίες δημιουργούν δουλειές
- Ο Έλον Μασκ λέει ότι τα ρομπότ Optimus θα γίνουν χειρούργοι «υπεράνθρωπης ακρίβειας»! vid









