Γάλλος πολιτικός: Το ΝΑΤΟ σέρνει την ΕΕ στον Γ’ Παγκόσμιο! Δεν είναι πια «Αμυντική Συμμαχία»

Τι ειπώθηκε

 Το ΝΑΤΟ παρασύρει την Ευρωπαϊκή Ένωση στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με δηλώσεις για χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος και δεν είναι πλέον μια «αμυντική συμμαχία», δήλωσε ο Florian Philippot, ο ηγέτης του γαλλικού ευρωσκεπτικιστικού κόμματος The Patriots και υποψήφιος για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

“Οι δηλώσεις του ΝΑΤΟ ισοδυναμούν με τρελή ορμή προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας. Κάθε λέξη είναι εξαιρετικά σοβαρή και γεμάτη συνέπειες. Το ΝΑΤΟ έχει επίσημα εγκαταλείψει την θέση του ως “αμυντική συμμαχία” και κηρύσσει πόλεμο!” είπε ο Philippot στο X την Τρίτη.

Ο πολιτικός κάλεσε το Παρίσι να αποσυρθεί από τη συμμαχία: «Η επιθυμία να παραμείνουμε στο ΝΑΤΟ είναι να συμφωνήσουμε ότι η Γαλλία θα συρθεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο επ’ αόριστον, ότι το αίμα των παιδιών της θα χυθεί για τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, του [Γάλλου Προέδρου] Μακρόν και της παράλογης διαφθοράς τους», πρόσθεσε ο Philippot, λέγοντας: «ας σταματήσει αυτή η τρέλα, ας υπερασπιστούμε την ειρήνη, όχι άλλα ευρώ ή όπλα στην Ουκρανία!».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-ANP

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί