Γαλλικό περιοδικό ειρωνεύεται…τα θερμά φιλιά του Εμανουέλ Μακρόν με την Μπριζίτ!

Φτάνοντας στην Ινδονησία το βράδυ της Τρίτης για τη συνέχιση της επίσκεψής τους στη Νοτιοανατολική Ασία, ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκαν χαλαροί και φιλικοί μπροστά στους φωτογράφους, καθώς η διαμάχη για μια χειρονομία που έκανε η Πρώτη Κυρία προς τον σύζυγό της συνεχίζει να τροφοδοτεί τα μέσα ενημέρωσης.

Είναι για να δοθεί ένα οριστικό τέλος στην αντιπαράθεση που εμφανίστηκαν τόσο χαμογελαστοί και συνένοχοι; αναρωτιέται η γαλλική ιστοσελίδα.

Ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μπριζίτ Μακρόν έφτασαν στην Ινδονησία το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στη Νοτιοανατολική Ασία. Αφού αποβιβάστηκαν από το αεροπλάνο το βράδυ, έτυχαν επίσημης υποδοχής το πρωί της Τετάρτης στο Παλάτι Mederka στην Τζακάρτα από τον Πρόεδρο Prabowo Subianto.

Και όταν ο Γάλλος πρόεδρος και ο Ινδονήσιος ομόλογός του πόζαραν για τους φωτογράφους, που το ζευγάρι επέτρεψε στον εαυτό του ένα γρήγορο φιλί στο μάγουλο.

Πώς να δείξουν στον κόσμο ότι οι εικόνες που τραβήχτηκαν κατά την άφιξή τους στο Βιετνάμ , οι οποίες συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα γαλλικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, δεν είναι πλέον τίποτα περισσότερο από μια μακρινή ανάμνηση;

Στο σύντομο βίντεο, η Μπριζίτ Μακρόν εθεάθη να κάνει κρυφά μια χειρονομία προς το πρόσωπο του συζύγου της. Για κάποιους, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν ένα χαστούκι στο πρόσωπο, ωθώντας το Ελιζέ να απαντήσει σε δύο στάδια, αρχικά υποδεικνύοντας ότι επρόκειτο για εικόνες που δημιουργήθηκαν από τεχνητή νοημοσύνη και στη συνέχεια εξηγώντας ότι το ζευγάρι απλώς μάλωνε.

Αυτή η εκδοχή επιβεβαιώθηκε από τον Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος αποδοκίμασε την παραπληροφόρηση που υπήρχε εναντίον του τις τελευταίες εβδομάδες και κάλεσε «όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι».

Δείτε τις ΦΩΤΟ του περιοδικού με τα φιλιά του Εμανουέλ Μακρόν και της Μπριζίτ ΕΔΩ

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA POOL

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί