Γαλλία: Ηθοποιός δεν υπέβαλλε μήνυση στους διαρρήκτες του σπιτιού της μόλις έμαθε πως ήταν αλλοδαποί

Τι ακριβώς συνέβη!

Μια Γαλλίδα ηθοποιός, της οποίας η κατοικία στην νότια Γαλλία διαρρήχθηκε ενώ έλειπε στα γυρίσματα, επέλεξε να μην υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία κατά των δραστών, αφού έμαθε ότι οι ύποπτοι ήταν παράνομοι μετανάστες.

Η Audrey Lamy, της οποίας το σπίτι έγινε στόχος τον Οκτώβριο του 2022, έχασε πολλά ακριβά κοσμήματα και τσάντες επώνυμων σχεδιαστών κατά την διάρκεια της επιδρομής, με τον λογαριασμό να φτάνει στα 18.200 ευρώ για την αποκατάσταση της ζημιάς στο σπίτι της.

Ωστόσο, όταν τρεις ύποπτοι ιταλο-βοσνιακής καταγωγής συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη διάρρηξη, καθώς και άλλοι 15 σε διάστημα τριών μηνών πριν από το 2022, η 43χρονη ηθοποιός λέγεται ότι είχε «αγγίχθηκε στην καρδιά» και επέλεξε να μην ασκήσει κατηγορίες.

Σύμφωνα με  το περιοδικό PurePeople , η Lamy ήθελε να «το αφήσει να περάσει έτσι» αντί να προσθέσει περαιτέρω κατηγορίες στο κατηγορητήριο.

Η ομάδα των μεταναστών, που όλοι ζούσαν στη Γαλλία παράνομα, δικάστηκε για το κύμα διαρρήξεων στις 3 Απριλίου ενώπιον του δικαστικού δικαστηρίου του Μονπελιέ. Το κατηγορητήριο δεν περιελάμβανε την έφοδο στο σπίτι του Lamy.

Από τους τρεις υπόπτους, οι δύο αθωώθηκαν από όλες τις κατηγορίες και ήταν ελεύθεροι να αποχωρήσουν από την αίθουσα του δικαστηρίου. Ο τρίτος καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση και 10ετής απαγόρευση εισόδου στο γαλλικό έδαφος μετά την ολοκλήρωση της ποινής στέρησης της ελευθερίας του.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί