Γαλλία: Γυναίκα με βαριά αναπηρία ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από «μετανάστη»

Ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος ήταν γνωστός στο παρελθόν στην αστυνομία για καταγγελίες βιασμού, τέθηκε υπό έρευνα για «βιασμό ευάλωτου ατόμου» και τέθηκε προσωρινά υπό κράτηση στις 8 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού. 

Το γραφείο του εισαγγελέα ανέφερε, «Έχει ξεκινήσει έρευνα και ανατέθηκε στη 2η περιφέρεια της δικαστικής αστυνομίας (2ο DPJ).» Ο ύποπτος, Walid E., συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου κοντά στο Porte de Vincennes στα ανατολικά του Παρισιού και αναγνωρίστηκε μέσω βίντεο από κάμερα παρακολούθησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 1ης Ιανουαρίου. Εκείνο το πρωί, μια 52χρονη γυναίκα με καταγωγή από το Τόγκο έφυγε από ένα εστιατόριο στο 19ο διαμέρισμα, όπου είχε περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους. Η πενήνταχρονη, η οποία είχε βαριά αναπηρία, πήγαινε στο σπίτι της στο 20ο διαμέρισμα».

Η καταγγέλλουσα ήταν μεθυσμένη και δυσκολευόταν να περπατήσει λόγω της αναπηρίας της. Σταμάτησε σε μια πλατεία στο δρόμο για να ξεκουραστεί», όπως εξήγησε αστυνομική πηγή. Στο σημείο αυτό, ο ύποπτος, ένα ψηλό άτομο ύψους σχεδόν 2 μέτρων, την πλησίασε και προσφέρθηκε να την συνοδεύσει στο σπίτι της.

Μόλις μπήκαν στο κτίριο, ο άνδρας και η πενήνταχρονη γυναίκα μπήκαν στο ασανσέρ. Ήταν σε αυτό το σημείο που φέρεται να άλλαξε ξαφνικά την συμπεριφορά του και προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνει άσεμνη πράξη. Όταν εκείνη αρνήθηκε, εκείνος τη χτύπησε στο πρόσωπο πολλές φορές προτού τελικά πετύχει τις ενέργειές του.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το ασανσέρ παρουσίασε δυσλειτουργία. Λίγο αφότου έφτασε τεχνικός για να το επισκευάσει, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή. Το θύμα, ακόμα σε κατάσταση σοκ, παρέμεινε εντελώς σιωπηλό. Ενώ βρισκόταν υπό αστυνομική κράτηση, ο αλλοδαπός αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, ισχυριζόμενος ότι είχε απλώς «βοηθήσει την καταγγέλλουσα να πάει με τα πόδια στο σπίτι της». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ύποπτος είχε ήδη ιστορικό προηγούμενων καταγγελιών για βιασμό.

Πηγή: Le Figaro / freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί