Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης των Βαλκανίων (;) Η παγίδα που μας έστησε ο Ράμα και η δολοφονία του Κατσίφα (Βίντεο)

Πριν από λίγη ώρα, διαβάσατε την αποκάλυψη του el, για το συμβάν με τον Κ.Κατσίφα και πως το χρησιμοποιούν κάποιοι Αλβανοί. Όχι όλοι οι Αλβανοί, αλλά αυτοί που έχουν κάποια σχέση με το καθεστώς του Ράμα, το οποίο δεν είναι αυτό που θα λέγαμε κανονικό.

Οι Έλληνες πρέπει να μείνουν μακριά από τα παιχνίδια που κάνουν ορισμένοι κύκλοι στην Αλβανία, ίσως με τις πλάτες της Τουρκίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΡΘΡΟ

Τα δεδομένα

1. Δολοφόνησαν τον Κατσίφα και αμέσως μετά, οι..φίλοι του Ράμα έκαναν κάποιες δηλώσεις το λιγότερο απάνθρωπες και προσβλητικές.

2. Πριν από λίγα λεπτά, το ΑΜΕ ΜΠΕ, μετέδωσε την παρακάτω είδηση:

Επίθεση με βόμβες μολότοφ, από άγνωστους δράστες, σε τουριστικό γραφείο στην οδό Δεληγιάννη, στην Ομόνοια, σημειώθηκε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του γραφείου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τουριστικό γραφείο είναι αλβανικών συμφερόντων και εξετάζεται, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με τον θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, έπειτα από ένοπλη συμπλοκή με Αλβανούς αστυνομικούς.

Διευκρίνηση: Δεν γνωρίζει ακόμα η αστυνομία, αν έχει σχέση αυτή η επίθεση, με την δολοφονία του Κατσίφα. Αλλά τα πράγματα είναι αρκετά..μυστήρια.

3. Μόλις εχθές, στο el σας αποκαλύψαμε ότι η αστυνομία, θα λάβει έκτακτα μέτρα, υπό τον φόβο επεισοδίων, λόγω της δολοφονίας του Κατσίφα. Διαβάστε το άρθρο μας (ΕΔΩ)!

4. Όλα τα κόμματα και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, κρατάνε μια στάση ήρεμη θα έλεγε κανείς. Έχουμε ένα πάρα πολύ σοβαρό περιστατικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ακούσαμε πολλά, ειδικά από την κυβέρνηση. Τις επόμενες ημέρες, σίγουρα θα ακούσουμε πολλά και διάφορα. Μήπως όμως, οι πολιτικοί κρατάνε χαμηλό προφίλ, επειδή θεωρούν ότι υπάρχουν δυνάμεις, που θέλουν να αποσταθεροποιήσουν τα Βαλκάνια;

Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε!!!

Οι δεύτερες σκέψεις, που μπορούμε να κάνουμε

Είναι γνωστό, ότι υπάρχουν μερικοί ακραίοι Αλβανοί, οι οποίοι πολύ θα ήθελαν οι Έλληνες να τους δώσουν διάφορες αφορμές (να ξεκινήσουν δηλαδή αντίποινα οι Έλληνες, για την δολοφονία του Κατσίφα), ώστε να ξεκινήσουν ένα….αντάρτικο μέσα στην Ελλάδα. Αυτό είναι ένα σενάριο βέβαια.

Ας θυμηθούμε τους Αλβανούς που υπηρετούσαν στον ελληνικό στρατό, οι οποίοι είχαν κάνει το σήμα των ακραίων Αλβανών σωβινιστών του Ουτσεκά:

5. Η Αλβανία στρατιωτικά είναι ανύπαρκτη σε σχέση με την Ελλάδα. Πως γίνεται λοιπόν ο Ράμα να έχει το θάρρος να προσβάλει τον Έλληνα νεκρό, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας;

Μια σκέψη είναι, ότι οι Τούρκοι στηρίζουν Το καθεστώς του Ράμα.

Συμπέρασμα

Κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης, μεταξύ των Ελλήνων και των Αλβανών. Εννοείτε ότι ορισμένοι Αλβανοί, ξεκίνησαν όλη αυτή την δυσάρεστη ιστορία. Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, την επιρροή που ασκούν οι Αλβανοί στα Σκόπια. Με την σειρά τους οι Τούρκοι, ασκούν επιρροή στην Αλβανία.

Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ και κάποιο διάστημα, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τις θαλάσσιες ζώνες, μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθούν αυτές οι συζητήσεις, μετά από την δολοφονία του Κατσίφα.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...