Τραμπ: Δεν δίνω άλλα χρήματα για την Συρία, ας πληρώσει η Σαουδική Αραβία

Η Ουάσινγκτον πήρε την απόφαση να διακόψει την παροχή Οικονομικής βοήθειας, για την σταθεροποίηση της Συρίας.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, οι ΗΠΑ γλύτωσαν 230 εκατομμύρια από αυτή την Ιστορία, πράγμα πολύ σημαντικό για την Οικονομία της χώρας.

Ο Τραμπ, έχει βάλει στόχο να μειώσει τις δαπάνες και όχι άδικα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος, πρώτα και κύρια, κοιτάει τα συμφέροντα της χώρας του.

Τι δήλωσε ο Τραμπ, στο Twitter

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μόλις σταμάτησαν να πληρώνουν 230 εκατομμύρια δολάρια, για την σταθεροποίηση της κατάστασης στην Συρία. Οι ΗΠΑ πλέον, δεν θα πληρώνουν τίποτα για την ανάπτυξη αυτής της χώρας. Υπάρχουν πολλές πλούσιες χώρες στην Μέση Ανατολή. Η Σαουδική Αραβία για παράδειγμα, μπορεί να αρχίσει να πληρώνει αντί να πληρώνουν οι ΗΠΑ. Βέβαια, θέλω να βελτιώσω τον Αμερικανικό στρατό, αλλά και τις χώρες που μας βοηθούν.

Ο Τραμπ εδώ και καιρό, είχε δηλώσει ότι θα παρατήσει εντελώς την Συρία και από ότι φαίνεται για ακόμα μια φορά, κάνει πράξη τα λόγια του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Στην συνάντηση που είχε με τον Ρώσο Πρόεδρο, είχε δηλώσει ότι έχει σκοπό, σταδιακά να αρχίσει να απομακρύνεται από την Συρία.

Συμπέρασμα

Ο Τραμπ δουλεύει για τις ΗΠΑ. Δεν τον ενδιαφέρει αν δυσαρεστεί κάποιους ανθρώπους ή κάποιες χώρες. Αυτό που τον ενδιαφέρει, είναι να διατηρεί στο ακέραιο τα συμφέροντα της Πατρίδας του.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...