Το πρόσωπο του Ερντογάν είπε την αλήθεια για την Ελλάδα: Αυτό «τελειώνει» την Τουρκία από την Λιβύη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κανείς δεν πρόσεξε τις εκφράσεις του Σουλτάνου...

Μέσα σε λίγες ώρες ο Ταγίπ Ερντογάν δείχνει για δεύτερη φορά με ξεκάθαρο τρόπο την ενόχλησή του για την επίσκεψη του Χαλίφα Χάφταρ στην Ελλάδα.

Ο Ερντογάν μιλώντας στους Τούρκους δημοσιογράφους επιστρέφοντας από το Βερολίνο είπε: «Ο Μητσοτάκης γιατί κάλεσε τον Χάφταρ στην Ελλάδα; Μόνο και μόνο για να μας προκαλέσει».

Είναι σαφής η ενόχληση της Τουρκίας!

Αν ο Στρατάρχης Χαφτάρ αναλάβει την εξουσία στην Λιβύη, αντικαθιστώντας τον ισλαμιστή και σύμμαχο του Ερντογάν, Σάρατζ, τότε το Μνημόνιο Άγκυρας-Τρίπολης σε σχέση με την οριοθέτηση κοινής ΑΟΖ, η οποία σβήνει Κρήτη, Ρόδο, Καστελόριζο κ.α. ακυρώνεται και η Τουρκία «τελειώνει»από την Λιβύη.

Αν, από την άλλη, ο Χαφτάρ βγει από την μέση, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, με έναν ακόμα εχθρό, αυτή την φορά στα νότια σύνορά της.

Αυτό που παρατηρείται πάντως είναι πως κάτι κινείται στην εξωτερική πολιτική (έστω και με μικρά βήματα) και πράγματι υπάρχει η εικόνα πως η χώρα απαντά στις κινήσεις της Άγκυρας, εξού και η ενόχληση του Ερντογάν.

Μάλιστα, αν παρατηρήσετε το πρόσωπο του Ερντογάν, στο πρώτο βίντεο θα αντιληφθείτε την πραγματική ενόχλησή του σε σχέση με τις κινήσεις της Ελλάδας. Ομολογούμε πως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Ερντογάν, τόσο «ξυνισμένο».

ΦΩΤΟ Video Screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί