Το είπε και το Politico: Πούτιν και Τραμπ ξεκίνησαν αλλαγή της παγκόσμιας τάξης – Έρχονται απρόβλεπτες συνέπειες

Ο ντόρος από την κοινή συνέντευξη τύπου Τραμπ-Πούτιν δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την συνάντηση που είχε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ως ένα βήμα «για ένα καλύτερο μέλλον».   

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η διεθνής κοινότητα των παγκοσμιοποιητών (Νέα Τάξη) θεωρεί πως η συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων στο Ελσίνκι, σηματοδοτεί μία νέα παγκόσμια τάξη, σχολιάζει το γνωστό περιοδικό «Politico».

 Καθώς ο πρόεδρος Τραμπ ολοκλήρωνε την εβδομαδιαία επίσκεψή του στην Ευρώπη, χαρακτήρισε ως «εχθρούς» τους παραδοσιακούς συμμάχους της Ουάσινγκτον, ενώ παρουσίασε την Ρωσία ως αρκετά σημαντική, ώστε να είναι ανταγωνιστική απέναντι στις ΗΠΑ.  

Γιατί αυτό; Μα, γιατί όπως καιρό τώρα σας γράφουμε Τραμπ Και Πούτιν είναι σύμμαχοι ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο της αριστερόστροφης παγκοσμιοποίησης (Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ, Ο.Η.Ε.)

Ελπίζουμε τώρα να το «χωνέψατε», αν μας επιτρέπετε την έκφραση.

Σημειώνεται πως ο προκάτοχος του στον Λευκό Οίκο Μπαράκ Ομπάμα είχε χαρακτηρίσει την Ρωσία ως μία περιφερειακή δύναμη, η οποία εξαφανίζεται σταδιακά.  Ο Τραμπ από την πλευρά του δήλωσε πως ΗΠΑ και Ρωσία είαι οι δύο μεγαλύτερες πυρηνικές υπερδυνάμεις.

Όπως σχολιάζει, μεταξύ άλλων, το Politico, ο Πούτιν παραδέχτηκε την προτίμησή του στην προεδρική υποψηφιότητα του Τραμπ, το 2016, ενώ από την πλευρά του Τραμπ, η συμπεριφορά του απέναντι στον Πούτιν ήρθε σε πλήρη αντίθεση με την σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε κατά των ηγετών της Ευρώπης.

Η σκληρή αυτή γλώσσα θεωρείται, σύμφωνα πάντα με το Politico, ότι υποσκάπτει τις υφιστάμενες ισορροπίες στο σημερινό διεθνές σύστημα (σ.σ. της Νέας Τάξης), ενώ οι συνέπειές της χαρακτηρίζονται ως απρόβλεπτες.   

Με άλλα λόγια η Εθνική Δεξιά έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι ανατροπής της παρούσας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων, έχοντας υπό την σφαίρα επιρροής της τόσο την ρωσική όσο και την αμερικανική κυβέρνηση.

Η εγκαθίδρυση παγκόσμιας αριστερόστροφης διαθρησκειακής κυβέρνησης «σκουντάει» πάνω σε Τραμπ και Πούτιν και γι’ αυτό το Politico κάνει λόγο για απρόβλεπτες συνέπειες που ενδεχόμενα θα ακολουθήσουν.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu