Τι τρέχει με τον Πούτιν;;; Εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ αναρωτιούνται αλλά δεν γνωρίζουν το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Ουκρανία και ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!!!

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ γράφουν:

«Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο καθηγητής Max Otte’German και ο οικονομολόγος, δημοσιογράφος και σεναριογράφος Ernst Wolff συζήτησαν τις σχέσεις του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF). Ο Wolff υπενθύμισε στο κοινό ότι ο Πούτιν ήταν ένας από τους «Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες» του WEF. Μέχρι πρόσφατα, ο Ρώσος ηγέτης συμμετείχε στα συνέδριά τους ενώ παρέμενε στενός συνομιλητής με τον Κλάους Σβάμπ (σ.σ. Ο Πούτιν ανήκει στο άλλο μεγάλο κέντρο εξουσίας της παλαιοπαραδοσιακής εθνοκεντρικής τάξης πραγμάτων -Εθνική Δεξιά- και όχι σε εκείνο των διεθνιστών. Επομένως είναι λογικό να συζητά μαζί τους. Δεν αποκλείεται, άπαξ και βρεθεί κοινό σημείο επαφής, τα δύο κέντρα να συγκυβερνήσουν για ορισμένο χρονικό διάστημα τον πλανήτη .

Επίσης ότι ο Πούτιν ήταν παρών σε όλες τις εκδηλώσεις του WEF και το «Αγαπητέ μου Κλάους» ήταν σε όλες τις ομιλίες του.

Ο Wolff πιστεύει ότι μια κρυφή συμμαχία πολιτικών και εταιρικών ηγετών εκμεταλλεύεται την πανδημία για να συντρίψει τις εθνικές οικονομίες και να εισαγάγει ένα παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα.

Ο Πούτιν, όπως και άλλοι απόφοιτοι του Young Global Leader, όχι μόνο προώθησε «εμβόλια» κατά του κορωνοϊού, αλλά η χώρα του ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε ένα, το αμφιλεγόμενο Sputnik V (σ.σ. Ενδεχομένως το κοινό σημείο επαφής να είναι η επιβολή παγκόσμιας χούντας με την ανοχή της Ρωσίας, η οποία έχει πάρει αντίστοιχες εντολές από την Εθνική Δεξιά να προωθήσει αντίστοιχα μέτρα εντός Ρωσικής Ομοσπονδίας! Το αντάλλαγμα θα είναι μέρος της Ουκρανίας;;;).

Ο Wolff αναφέρει: ‘Η Ρωσία στήριξε όλη την αφήγηση για τον «υπερ-επικίνδυνο ιό» και στην συνέχεια παρήγαγε τα δικά της εμβόλια (σ.σ. Ο δημοσιογράφος μάλλον αγνοεί το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, την ύπαρξη δύο κέντρων εξουσίας, τα οποία βρίσκονται σε συμφωνία και τώρα μέσω της Ουκρανίας ενδεχομένως να καταφέρνουν περισσότερα στο θέμα επιβολής παγκόσμιας χούντας από ό,τι με πρόσχημα την πανδημία -φτωχοποίηση, τρόμος, αδυναμία αντίδρασης των ανθρώπων στα όποια μέτρα με πρόσχημα την τεχνητή ενεργειακή κρίση-).

Ο Πούτιν ήταν ένας από τους πιο ενεργούς ηγέτες στην οργάνωση Globalist. Παρακολούθησε με συνέπεια τις συνεδριάσεις του WEF στο Νταβός, έδωσε ομιλίες και ανέλαβε  ηγετικό ρόλο  στην διαμόρφωση της τροχιάς της  Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι ο Πούτιν είναι σε σύγκρουση με το WEF, άλλοι πιστεύουν ότι συνεργαζόταν με τους παγκοσμιοποιητές για τους δικούς του σκοπούς.

Το να διατηρούμε ανοιχτό μυαλό για το τι συμβαίνει στη διεθνή πολιτική σκηνή σε αυτούς τους σκοτεινούς καιρούς είναι ζωτικής σημασίας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί