• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τι θα γίνει με την Ρωσία αν η Νέα Τάξη φέρει τελικά παγκόσμια χούντα; Η «απάντηση» Πούτιν προκαλεί παγκόσμια αίσθηση – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Τι θα γίνει με την Ρωσία αν η Νέα Τάξη φέρει τελικά παγκόσμια χούντα; Η «απάντηση» Πούτιν προκαλεί παγκόσμια αίσθηση – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις και τρόμος μετά τις ανακοινώσεις του Ρώσου Προέδρου...

Και καθώς οι μέρες κυλούν, το σίγουρο χαρτί της Εθνικής Δεξιάς, παραμένει η Ρωσία.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Θυμίζουμε η Εθνική Δεξιά συνιστά το παγκόσμιο αντίβαρο στην παγκοσμιοποίηση και αυτή την στιγμή κινείται σε:

  • Ρωσία
  • ΗΠΑ (μέσω Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα στο να εφαρμόσει την δεξιά πολιτική του, καθώς το Βαθύ Κράτος της αριστερόστροφης Νέας Τάξης σαμποτάρει συνεχώς τις αποφάσεις του)
  • Ευρώπη (Δεξιά κόμματα προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο μέσω εθνικών εκλογών και ευρωεκλογών)

Σε περίπτωση που η Νέα Τάξη (Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ και εν μέρει Κίνα) επιμείνει στην απόλυτη κυριαρχία και στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας αριστερόστροφης κυβέρνησης-χούντας, τότε η μόνη χώρα, στην οποία οι παγκοσμιοποιητές δεν μπορούν να παρέμβουν πολιτικά, δηλαδή η Ρωσία ετοιμάζεται για την ύστατη μάχη.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Πούτιν ανακοίνωσε τον στόχο της Ρωσίας να αυξηθεί κατά έξι φορές ο υφιστάμενος στόλος των μαχητικών αεροσκαφών Su-57, των πιο θανατηφόρων όπλων που διαθέτει η αεροπορία της «Αρκούδας», σε λιγότερο από δέκα χρόνια.

Η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις, πράγμα λογικό καθώς η Εθνική Δεξιά ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο στο πεδίο των μαχών έναντι του ΝΑΤΟ της Δυτικής Συμμαχίας, υπό την αιγίδα της Νέας Τάξης.

Συγκεκριμένα, ο «Τσάρος» δήλωσε ότι «76 μαχητικά πέμπτης γενιάς «Su-57» θα τεθούν στην υπηρεσία των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων πριν από το 2028».

Προκειμένου να αντιληφθείτε την διαφορά, το αρχικό πρόγραμμα εξοπλισμών μέχρι το 2028 προέβλεπε την αγορά μόνο 16 αεροσκαφών Su-57.

Σημειώνεται πως πριν λίγες μέρες, ο Ρώσος ηγέτης βρέθηκε στην πόλη «Aknajinsk», επιτηρώντας την έκθεση των νέων εξοπλισμών και των μαχητικών, ενώ έξι μαχητικά αεροσκάφη Su-57 συνόδευαν το προεδρικό αεροσκάφος κατά την διάρκεια της πτήσης και προσγείωσης του, με έντονο το συμβολισμό της εν λόγω κίνησης.

Η Ρωσία είναι εδώ και δεν αμελεί να το θυμίζει αυτό συχνά σε όσους θεωρούν πως είναι στον πλανήτη μόνοι τους.

ΦΩΤΟ: eurokinissi