• Αρχική
  • Άρθρα
  • Θα μείνει στην ιστορία: Τραμπ και Πούτιν έδειξαν μπροστά στις κάμερες πως ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Θα μείνει στην ιστορία: Τραμπ και Πούτιν έδειξαν μπροστά στις κάμερες πως ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ουδείς μπορεί πλέον να έχει αμφιβολίες...

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Τετ-α-τετ στο περιθώριο της συνόδου της ομάδας G20 είχε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν και σίγουρα συζήτησαν πολλά, τα οποία, όπως ευθαρσώς είχε δηλώσει, νωρίτερα, σε δημοσιογράφο του CNN, ο ένας εκ των δύο ηγετών της Εθνικής Δεξιάς, «δεν τους αφορούν».

Η εν λόγω φράση θα μείνει σίγουρα στην ιστορία, καθώς δείχνει πως οι δύο άντρες έχουν «μυστικά» από δημοσιογράφους των ΗΠΑ ή μάλλον των αριστερόστροφων μέσων ενημέρωσης στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Σημειώνεται πως Τραμπ και Πούτιν ανήκουν στο ίδιο ιδεολογικοπολιτικό «στρατόπεδο», το οποίο στέκεται ως «αντίβαρο» στην αριστερόστροφη παγκοσμιοποίηση με τελικό σκοπό μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα καταργήσει παντού τα σύνορα και τις εθνικές κυβερνήσεις.

Σίγουρα λοιπόν αυτά που ειπώθηκαν, μεταξύ των δύο ηγετών, δεν αφορούν τους φίλο-παγκοσμιοποιητές δημοσιογράφους.

Έπειτα από πιέσεις των δημοσιογράφων εκεί, ο Τραμπ, απευθυνόμενος στον Πούτιν με ένα μεγάλο κοροϊδευτικό, προς αυτούς, χαμόγελο, του είπε ειρωνικά να μην αποπειραθεί να αναμιχθεί στις επικείμενες αμερικανικές προεδρικές εκλογές, προκειμένου να στείλει «καυστικό» μήνυμα στο αριστερόστροφο Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ που διαδίδει αυτή την προπαγάνδα.

Ο Πούτιν φυσικά «έσκασε» στα γέλια μαζί του.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση» και «πολλά πολύ θετικά πράγματα θα προκύψουν από αυτή την σχέση», είπε ακόμη ο Τραμπ.

Ο πλανητάρχης, σύμφωνα με το CNN, φάνηκε να ενοχλείται όταν ερωτήθηκε σχετικά με τρία ουκρανικά πολεμικά που συνελήφθησαν από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις πέρυσι και τα πληρώματά τους συνεχίζουν να κρατούνται, λέγοντας πως δεν θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα κουβεντιάσουν.

«Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε», είπε ο Πούτιν στα σύντομα σχόλιά του στους δημοσιογράφους πριν από την συνάντηση.

Τι άλλο να κάνουν δηλαδή για να δείξουν πως δουλεύουν «μαζί» για τα συμφέροντα της Εθνικής Δεξιάς;

Δείτε βίντεο: