«Στην ΛΙΘΙΝΗ ΕΠΟΧΗ θα γυρίσει η Ευρώπη – Η Γερμανία ΠΕΘΑΙΝΕΙ» – Ο Scott Ritter για αυτά που έρχονται μετά το καλοκαίρι – ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο στο ΕΛ το βίντεο!!!

Ο πρώην αξιωματικός της αμερικανικής θαλάσσιας υπηρεσίας πληροφοριών και αργότερα επιθεωρητής όπλων του ΟΗΕ, Σκοτ ​​Ρίτερ, προσεγγίζει ένα μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην τηλεόραση με την ανάλυσή του για τον πόλεμο της Ουκρανίας. Αυτή την φορά εξέφρασε τις σκέψεις του για το μέλλον του ΝΑΤΟ και μίλησε για την οικονομική ανάπτυξη στην ΕΕ και ιδιαίτερα στη Γερμανία, την οποία βλέπει να ΠΕΘΑΙΝΕΙ και την Ευρώπη να γυρίζει στην λίθινη εποχή!!!

«Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια σύγκρουση στην οποία η Δύση διεξάγει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας τον ουκρανικό στρατό ως «εφεδρικές δυνάμεις». Το ΝΑΤΟ το είχε σκοπό εδώ και καιρό. Οι Ρώσοι είναι πιο έξυπνοι και καλύτεροι από εμάς στο να αντιμετωπίσουν τέτοια πράγματα! Είναι πιο αποφασισμένοι. Είναι σοβαροί παίκτες. Και ήταν προετοιμασμένοι για τις κυρώσεις. (…) Οι κυρώσεις ήρθαν μπούμερανγκ! Δεν είναι η ρωσική οικονομία που καταρρέει αυτή τη στιγμή. Είναι η ευρωπαϊκή οικονομία και η αμερικανική οικονομία. Το ρούβλι δεν είναι άχρηστο. Το ρούβλι είναι ισχυρότερο από ό,τι ήταν εδώ και πολύ καιρό. Και μόνο θα δυναμώσει», είπε ο Ρίτερ και συνέχισε:

«Η Ρωσία δεν δίνει δεκάρα για εμάς. Μας έχει γυρίσει την πλάτη. Τώρα οι Ρώσοι συγκεντρώνονται ανατολικά προς την Κίνα, μια συμμαχία καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη συμμαχία στον κόσμο. (…) Έχουν ισχυρούς δεσμούς με την Ινδία και τους υπόλοιπους του κόσμου».

«Έχουμε μια ελλειμματική οικονομία που βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης. (…) Αλλά εμείς [οι Αμερικανοί] είμαστε πολύ καλύτερα από τους Ευρωπαίους. Οι Ευρωπαίοι θα επιστρέψουν κυριολεκτικά στην Λίθινη Εποχή όταν έρθει ο χειμώνας. Εννοώ , θα ανάψουν ξυλόσομπες για να ζεσταθούν», τόνισε ο Ritter και σημείωσε για την Γερμανία:

«Αυτοί στην ΕΕ είπαν ότι θα αδράξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάζουν οι Ρώσοι να εκχωρήσουν την ρωσική ενέργεια και ότι θα αναβιώσουν την δέσμευσή τους για την πράσινη ενέργεια. (…) Αυτό δεν λειτούργησε. Η Γερμανία βρίσκεται στο κατάσταση έκτακτης ανάγκης για φυσικό αέριο. (…) Γίνεται περιορισμός. Η ενεργειακή βιομηχανία κλείνει. (…) Πρέπει να φέρουν περισσότερο άνθρακα. Πρέπει να ξεκινήσουν τα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής με καύση άνθρακα. Δεν έχουν πυρηνικούς σταθμούς να τους ζεσταίνουν γιατί τους έκλεισαν. Οι Γερμανοί τελείωσαν με τις δυνάμεις τους. Αυτός είναι [οικονομικός] θάνατος».

Δείτε απόσπασμα από τα λεγόμενά του μόνο στο ΕΛ:

photo pixabay

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί