• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ρεπορτάζ-ΣΟΚ: Γιατί η Τουρκία συμμάχησε με την Ρωσία; Αποκαλύψεις που “δένουν” την συμμαχία (BINTEO)

Ρεπορτάζ-ΣΟΚ: Γιατί η Τουρκία συμμάχησε με την Ρωσία; Αποκαλύψεις που “δένουν” την συμμαχία (BINTEO)

Υποτίθεται ότι το Ισλαμικό Κράτος ηττήθηκε. Αυτό δεν ισχύει όμως, αφού υπάρχουν κρυφοί θύλακες.
Ρεπορτάζ:Γιώργος Φαρμάκης

Ας ψάξουμε ποιος χρηματοδότησε το ΙΚ ή ακόμα χειρότερα ποιος το χρηματοδοτεί ακόμα και σήμερα. Επί Ομπάμα, οι Σύροι και οι Ρώσοι στρατιώτες είχαν βρει αμερικανικής κατασκευής όπλα, μέσα στα καταφύγια του Ισλαμικού Κράτους.

Τι αναφέρει στην έκθεσή του, ο Γενικός Επιθεωρητής του Πενταγώνου, την οποία έχει στα χέρια του ο Τραμπ

«Το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία ενίσχυσε τις δυνατότητές του και διεξαγάγει ανταρτοπόλεμο»

«Το ΙΚ μπόρεσε να ανασυνταχθεί και να συνεχίσει τις επιχειρήσεις του, διότι οι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας όσο και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (ΣΔΔ), που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, συνεχίζουν να μην είναι σε θέση να διεξαγάγουν επιχειρήσεις ταυτόχρονα»

Σχόλιο: Εδώ γελάμε! Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις με σκοπό να ρίξουν τον Άσαντ, είχαν συμμαχήσει με τους Ισλαμιστές. Οι Αμερικανοί μας λένε ότι τις στηρίζουν, οπότε ποιος δημιούργησε το Ισλαμικό Κράτος; Να’ναι καλά ο ειρηνοποιός Ομπάμα. Τώρα ο Τραμπ προσπαθεί να μαζέψει ότι μπορεί και επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε:

Οι Ρώσοι είχαν αποκαλύψει ότι την εποχή που η Τουρκία ήταν σύμμαχος του Ομπάμα, είχε δοσοληψίες με το Ισλαμικό Κράτος.

ΟΛΑ ΔΕΝΟΥΝ!!!

Η Τουρκία έκανε την σοφή στροφή προς την Ρωσία, όταν κατάλαβε ότι τα παιχνίδια της τελείωσαν.

Μετά αναρωτιούνται πολλοί, για ποιο λόγο η Άγκυρα τα έδωσε όλα στην Μόσχα. Οι Τούρκοι βοήθησαν το Ισλαμικό Κράτος και κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό. Ο Πούτιν ήταν έτοιμος να ισοπεδώσει την Τουρκία και ο Ερντογάν μη έχοντας άλλη επιλογή, άνοιξε την χώρα του στην Μόσχα.

Πολύ πιο εύκολο να κατακτήσεις μια χώρα με την διπλωματία, παρά με πόλεμο. Αυτό έκανε ο Πούτιν. Η σημερινή Τουρκία είναι δορυφόρος της Ρωσίας. Αν φανούν έξυπνοι οι γείτονες, δεν θα κάνουν το βήμα που θα καταστρέψει αυτή την «λυκο-φιλία».

Πηγή εικόνας: pexels