Η Τουρκία πέφτει: Πως πρέπει να κινηθεί η Ελλάδα, από εδώ και πέρα (Βίντεο)

Όπως διαβάσατε στο el,

η τουρκική οικονομία καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ ο Τραμπ φρόντισε να προκαλέσει δομικά προβλήματα στην Τουρκία.

Όπως έγινε γνωστό, ο αμερικανός πρόεδρος επέβαλε δασμούς σε τουρκικά προϊόντα, επέβαλε κυρώσεις και ακύρωσε την παράδοση των f35, στην χώρα.

Σε μια εποχή λοιπόν που η Τουρκία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, η Ελλάδα θα πρέπει να ισχυροποιήσει την συμμαχία της με τις ΗΠΑ.

Αν και ο Αλέξης Τσίπρας είχε αποκαλέσει κακό για τον κόσμο, το ενδεχόμενο ο Τραμπ να γίνει πρόεδρος, οι δύο ηγέτες μέχρι στιγμής τουλάχιστον, διατηρούν σχέσεις ισορροπίας.

Η Ελλάδα θα πρέπει να εμβαθύνει τις σχέσεις της με τις ΗΠΑ και να καταφέρει να γίνει πυλώνας σταθερότητας, όπως πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ο αμερικανός Πρέσβης τζ.Πάιατ.

Η διπλωματία της κότας, σίγουρα δεν θα βοηθήσει στην κατάσταση, οπότε η χώρα μας θα πρέπει να εκμεταλευθεί προς ώφελός της την αδυναμία της Τουρκίας.

Το μεγάλο πρόβλημα

Οι Τούρκοι είναι επικίνδυνοι πάντα, πόσο μάλλον τώρα που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα στο εσωτερικό. Δεν θα ήταν απίθανο, αν βλέπαμε κάποιου είδους σύγκρουση στο Αιγαίο ή στην Κύπρο. Άλλωστε όπως διαβάσατε στο el, οι Τούρκοι άρχισαν ήδη τις σοβαρές προκλήσεις.

Διαβάστε το άρθρο μας (ΕΔΩ)

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα!!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu