• Αρχική
  • Άρθρα
  • Πείτε «συγγνώμη» στον Λιακόπουλο: Κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας που αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα ΚΑΙ στους ωκεανούς – (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πείτε «συγγνώμη» στον Λιακόπουλο: Κίνηση ΜΑΤ της Ρωσίας που αλλάζει τα παγκόσμια δεδομένα ΚΑΙ στους ωκεανούς – (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτά που συμβαίνουν τα γνωρίζουν οι... «γεωστρατηγικοί αναλυτές»;

Το ΝΑΤΟ φημίζεται για την ναυτική του δύναμη.

Ωστόσο, η Ρωσία φαίνεται να κάνει άλματα προόδου και σε αυτόν τον τομέα «πονοκεφαλιάζοντας» τα επιτελεία των διεθνιστών, οι οποίοι βλέπουν την χώρα-κλειδί των δυνάμεων της «άντι-παγκοσμιοποίησης» (Εθνική Δεξιά) να «γιγαντώνεται» και στους ωκεανούς, αλλάζοντας τα παγκόσμια δεδομένα.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Οι Ρώσοι προχωρούν σε διαρκή ενίσχυση και μεγέθυνση των Ενόπλων Δυνάμεών της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στο νερό.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό Πρακτορείο Tass, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας,  Σεργκέι Σοϊγκού, ανακοίνωσε τον αριθμό πολεμικών πλοίων που θα διαθέτει το Ναυτικό της Ρωσίας, σε λίγα χρόνια από τώρα, σκορπίζοντας «τρόμο» στην Δυτική Συμμαχία.

Σύμφωνα πάντα με το Tass, το Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας θα ενισχυθεί με περισσότερα από 180 πολεμικά πλοία και σκάφη, τα οποία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα.

ΠΗΓΗ: Tass

Αυτό αποκαλύπτει το νέο πρόγραμμα κρατικού εξοπλισμού που αφορά την περίοδο 2018-2027.

«Βάσει του προγράμματος κρατικού εξοπλισμού από το 2018 μέχρι το 2027, το Ναυτικό (μας) θα παραλάβει περισσότερα από 180 πολεμικά πλοία και σκάφη», δήλωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Σοϊγκού.

Το TASS συμπληρώνει πως μόνο το 2019 στο Πολεμικό Ναυτικό της Ρωσίας θα ενταχθούν 15 πολεμικά πλοία μαζί με 20 υποστηρικτικά.

Ταυτόχρονα, προγραμματίζεται η δημιουργία νέων σύγχρονων ναυτικών βάσεων και η βελτίωση ήδη υπαρχόντων, προκειμένου να μπορούν να υποδέχονται μεγαλύτερο αριθμό πλοίων, πυρηνικών υποβρυχίων, φρεγατών και πολεμικών πλοίων με πυραύλους μεγάλης εμβέλειας.

Το άρθρο του TASS είναι πάρα πολύ σημαντικό σε σχέση με τις γεωστρατηγικές εξελίξεις του πλανήτη. Όλοι αυτοί που παλιότερα γελούσαν με την Ρωσία, οφείλουν ένα μεγάλο συγγνώμη στον Δημοσθένη Λιακόπουλο, ο οποίος πρώτος πανελληνίως αποκάλυψε πως η Ρωσική Ομοσπονδία γίνεται υπερδύναμη, με τους ιερείς να «ευλογούν», ότι καινούριο εντάσσεται, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο.

ΦΩΤΟ: Pexels.com