• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΟΛΑ σε λίγο ΕΤΟΙΜΑ: Ρωσικός Στρατός “ανενόχλητος” προς την Κωνσταντινούπολη (ΧΑΡΤΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΛΑ σε λίγο ΕΤΟΙΜΑ: Ρωσικός Στρατός “ανενόχλητος” προς την Κωνσταντινούπολη (ΧΑΡΤΗΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρωσία ετοιμάζεται για την Πόλη και τα Κράτη του Βορρά

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Οι ρωσικοί πύραυλοι βρίσκονται συνεχώς στην επικαιρότητα.

Είτε αυτοί είναι οι σοβιετικοί S-200, τους οποίους δεν εντόπισε το σύστημα αεράμυνας της Κύπρου, είτε αυτοί είναι οι S-300 της Κρήτης, είτε αυτοί είναι οι S-400 που η Ρωσία θέλει να εγκαταστήσει στην Τουρκία.

Η «Αρκούδα» όμως δεν επαναπαύεται και προχωρά με φουλ τις μηχανές στο επόμενο βήμα, συγκεκριμένα στο πρόγραμμα μαζικής παραγωγής του συστήματος αεράμυνας S-500!

Με τους S-500 η Ρωσία θέλει να αποτελέσει κυρίαρχη δύναμη τους ουρανούς της Ευρώπης, «κλειδώνοντας» τις πιο κρίσιμες περιοχές.

Ας δούμε το θέμα λεπτομερώς:

Όπως βγαίνει προς τα έξω, διαβάζουμε στο Militarywatch, τα πιο πιθανά σημεία εγκατάστασης των υπέρ-πυραύλων είναι το Καλίνινγκραντ, η Κριμαία και το Brayansk στα κεντρικά εδάφη της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Όπως θα δείτε, κατά αυτόν τον τρόπο οι S-500 θα καλύψουν ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι πύραυλοι θα καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας, ολόκληρη την Πολωνία, περιοχές που το ΝΑΤΟ έχει αυξήσει την στρατιωτική του παρουσία, απειλώντας τα ρωσικά σύνορα, συμπεριλαμβανομένων και των νέων αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων.

Θα καλύπτουν επίσης ολόκληρη την Ουκρανία, την οποία η Νέα Τάξη χρησιμοποιεί κατά της Ρωσίας, απειλώντας τους ρωσικούς πληθυσμούς στα ανατολικά της χώρας.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι πως θα καλυφθεί, επιπλέον, σχεδόν ολόκληρη η περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου και της Κωνσταντινούπολης.

Δείτε:

ΠΗΓΗ: Militarywatch

Τι σημαίνει αυτό;

Σε περίπτωση που οι ρωσικές χερσαίες δυνάμεις κινηθούν είτε προς Ουκρανία, Πολωνία, Εσθονία, Λετονία κτλ. ή ακόμα και προς Κωνσταντινούπολη, ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ, τότε θα έχουν σημαντικό πλεονέκτημα, τουτέστιν αποτελεσματική αεράμυνα σε μεγαλύτερη ακτίνα από τα ρωσικά σύνορα, τουτέστιν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Επίσης, θα μεγιστοποιήσει την αποτρεπτική ισχύ των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων στην Ευρώπη.

Όπως υπογραμμίζεται, τους S-400 θα συμπληρώνουν οι καινούριοι πύραυλοι αέρος-αέρος R-37M που έχουν εμβέλεια 400 χιλμ. καθώς και οι πύραυλοι S-400 S300V4 που βρίσκονται ήδη σε λειτουργία με ίδια εμβέλεια.

Επομένως η περίφημη τακτική των Ρώσων «Human Wave Attack», η προέλαση δηλαδή χερσαίων δυνάμεων κατά συγκεκριμένων γεωγραφικών στόχων (βλ. Κωνσταντινούπολη), μπορεί να συμβεί ακόμα πιο αποτελεσματικά με την βοήθεια των S-500.

Και να ξέρετε πως οι Ρώσοι, όταν «χτυπούν», είναι τόσο «σκληροί», όσο και ακριβείς με «λεπτά» αλλά φονικά χτυπήματα. Όπως θα δείτε στο βίντεο ένα ρωσικό τανκ μπορεί να κόψει ακόμα και ένα πορτοκάλι στην μέση.

ΦΩΤΟ PEXELS