• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ της Ρωσίας! Η Μόσχα κρίνει την πορεία των πραγμάτων

Οι ΤΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟΙ της Ρωσίας! Η Μόσχα κρίνει την πορεία των πραγμάτων

putin_apec
Οι δηλώσεις του Πούτιν δεν έγιναν τυχαία

Ο Πούτιν προχθές προειδοποίησε τους ηγέτες του πλανήτη για αυτό που έρχεται: Δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μπορεί να βρεθούν κάτω από το όριο της φτώχειας εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ το παγκόσμιο ΑΕΠ μπορεί να μειωθεί κατά 4,4% !!!

«Εξαιτίας της μείωσης της παραγωγής και της οικονομικής αναταραχής κάτω από το όριο της φτώχειας κινδυνεύουν να βρεθούν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κατά τα φαινόμενα, η παγκόσμια οικονομία καταρρέει λόγω των συνεχών Lockdown που επιφέρει ο κορωνοϊός. Ενδεχομένως οι διεθνιστές να βρήκαν την ευκαιρία που ζητούσαν: Να επιβάλλουν παντού παγκόσμια κυβέρνηση γιατί όχι και χούντα με αφορμή την προστασία της Υγείας, την διάσωση της σμπαραλιασμένης οικονομίας αλλά και την επιβολή τάξης σε περίπτωση διεθνούς κοινωνικής αναταραχής. Το σχέδιο άλλωστε υπάρχει και πλέον επιδεικνύεται ακόμα και στην Ελλάδα (Δείτε ΕΔΩ).

Τρεις είναι οι δρόμοι της Ρωσίας σε αυτή την κατεύθυνση:

  • Να υποταχθεί πλήρως στην διεθνιστική τάξη πραγμάτων, παραδίδοντας τα πάντα (δύσκολο να το δεχθεί αυτό η Μόσχα, τουλάχιστον υπό αυτή την ηγεσία).
  • Να πάρει πρωτοβουλίες, προκειμένου η Ρωσία να παίξει σημαντικό ρόλο στην εγκαθίδρυση παγκόσμιας συγκυβέρνησης με αφορμή τον κορωνοϊό, αποτρέποντας την δημιουργία ενός ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ κέντρου εξουσίας στον πλανήτη. Όπως είπε ο Πούτιν, η Ρωσία έχει ήδη συσσωρεύσει μια αξιοσημείωτη επιστημονική και κλινική εμπειρία στον τομέα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ενώ αναφερόμενος στα ρωσικά εμβόλια Sputnik-V και EpiVacKorona, τόνισε ότι είναι ασφαλή και αποτελεσματικά, όπως και ότι ολοκληρώνονται οι δοκιμές του τρίτου ρωσικού εμβολίου.
  • Να έρθει σε σύγκρουση με τα σχέδια των διεθνιστών με ό,τι αυτό συνεπάγεται και την Ρωσία έτοιμη ακόμα και για πόλεμο εναντίον όλων.

Σύντομα θα μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι, καθώς όπως βλέπετε, τα πάντα κυλούν γρήγορα και ο καιρός περνάει «σφαίρα»….