• Αρχική
  • Άρθρα
  • Οι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν, ότι η Ρωσία είναι υπερδύναμη!!!!

Οι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν, ότι η Ρωσία είναι υπερδύναμη!!!!

Τις τελευταίες ημέρες, ακούμε και διαβάζουμε πράγματα που μας φαίνονται παράλογα.

Η μικρή Ελλάδα των πολλών Οικονομικών προβλημάτων, ξαφνικά όρθωσε ανάστημα…απέναντι στην Ρωσία.
Όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο χωρών σε κανένα επίπεδο. Μέχρι πρότινος, η χώρα μας διατηρούσε σχετικά καλές σχέσεις με την Ρωσία.

Εντελώς ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες και να απαγορεύσει την είσοδο σε δύο ακόμα, με την δικαιολογία ότι οι Ρώσοι προσπαθούσαν να αναμειχθούν στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας.

Οι Ρώσοι φυσικά απάντησαν αμέσως και το επόμενο διάστημα θα «γευτούμε» την…απάντηση

Προχωρούμε πάντοτε με την αρχή ότι τέτοιου είδους ενέργειες, όπως οι απελάσεις διπλωματών έχουν συμμετρικές συνέπειες. Αυτές οι ενέργειες δεν προσθέτουν τίποτα θετικό στις διμερείς σχέσεις. Ωστόσο, θεωρούμε την ίδια στιγμή πως οι διμερείς σχέσεις έχουν δική τους αξία. Εμείς μιλάμε για συνεργασία προς όφελος των λαών των δύο χωρών, δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας.

Τι μετέδωσε το reuters, επικαλούμενο διπλωματική πηγή μέσα από την Ελλάδα

H Ελλάδα απέλασε τους Ρώσους διπλωμάτες από τη χώρα μας λόγω της παράνομης δραστηριότητάς τους στα συλλαλητήρια ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας – Σκοπίων για το ονοματολογικό.

Σχόλιο: Δηλαδή, οι Έλληνες απέλασαν τους Ρώσους επειδή οι Ρώσοι προσπάθησαν να σταματήσουν την συμφωνία των Πρεσπών;

Συνεχίζουμε: Το ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε σωστή κίνηση είναι δεδομένο. Την στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλα Οικονομικά προβλήματα, μόλις άνοιξε ακόμα ένα θέμα (για την χώρα).

Σκέφτηκε κανείς ότι αν θελήσουν οι Ρώσοι να λάβουν αντίμετρα, ο τουρισμός θα δεχτεί τεράστιο πλήγμα; Οι Ρώσοι τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα χειμώνα-καλοκαίρι και αφήνουν πολύ σοβαρά χρηματικά ποσά.

Για παράδειγμα στην πόλη της Καστοριάς, οι Ρώσοι μαζί με τους Κινέζους είναι οι κύριοι αγοραστές γουνών.

Μερικοί άνθρωποι που κατέχουν θέσεις εξουσίας, φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ότι η Ρωσία είναι μια υπερδύναμη.

Δεν έχει γίνει αντιληπτή η επιρροή που ασκεί η Ρωσία σε ολόκληρο τον πλανήτη. Η Ελληνική κυβέρνηση, κυρίως δεν έχει καταλάβει ότι η πορεία της σύγκρουσης με την Ρωσία, δεν θα της δώσει την στήριξη της Αμερικανικής κυβέρνησης. Η σημερινή Αμερικανική κυβέρνηση, ακολουθεί τα ίδια ιδεολογικά χνάρια που ακολουθεί η κυβέρνηση του Πούτιν. Εκτός και αν η κυβέρνηση θέλει την στήριξη της ΕΕ. Αυτό θα ήταν πράγματι αστείο, διότι ο Πούτιν ελέγχει ενεργειακά όλη την Ευρώπη.

Δυστυχώς κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος και οι συνέπειες αυτού του λάθους θα φανούν πολύ σύντομα!!