Ο Ζελένσκι τα έβαλε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ εφοπλιστές: «ΜΗΝ μεταφέρετε ΡΩΣΙΚΟ πετρέλαιο» – Απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

Ο φιλοναζιστής, κατά πολλούς εθισμένος στα ναρκωτικά, Ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι κούνησε το δάκτυλο στον ΓΙΓΑΝΤΑ που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ...

Ο φιλοναζιστής πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τα έβαλε τώρα με τους Έλληνες εφοπλιστές, τονίζοντας ότι αυτό δεν ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Ευρώπης, της Ελλάδας ή της Ουκρανίας, εννοώντας ΠΡΟΦΑΝΩΣ την διεθνιστική τάξη πραγμάτων!!!

Η παρέμβαση έγινε από το βήμα του συνεδρίου του Economist στην Αθήνα, όπου τον λόγο πήραν εφοπλιστές, ισχυριζόμενοι ότι δεν σπάνε το εμπάργκο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας μιλώντας εξ’ αποστάσεως, υπογράμμισε αυτό που συμβαίνει στην αγορά ενέργειας στην Ευρώπη θα πρέπει να θεωρηθεί ως πόλεμος, κατηγορώντας ΨΕΥΔΩΣ την Ρωσία και όχι τον εαυτό του που συνεχίζει έναν χαμένο πόλεμο, επειδή ακολουθεί τις εντολές της Ουάσινγκτον και των Βρυξελλών!

«Με το παιχνίδι της με το φυσικό αέριο, η Ρωσία κάνει τα πάντα για να αυξάνει τον πληθωρισμό ενώ αναγκάζει την Ευρώπη να βιώσει τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία αυτόν τον χειμώνα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή, βλέπουμε ελληνικές εταιρείες να παρέχουν σχεδόν τον μεγαλύτερο στόλο δεξαμενόπλοιων για την μεταφορά ρωσικού πετρελαίου», ισχυρίστηκε, ενώ η ενεργειακή κρίση είναι τεχνητή και οφείλεται στους διεθνιστές και όχι στην Μόσχα.

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί