Ο Τραμπ απειλεί με πόλεμο. Γιατί επέλεξε να προκαλέσει τώρα το Ιράν! (Βίντεο)

Οι Αμερικανοί δολοφόνησαν τον Ιρανό υποστράτηγο Σουλεϊμανί. Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση παγκόσμια. Ο υποστράτηγος που έπεσε νεκρός, δεν ήταν ένα πρόσωπο τυχαίο. Είχε προβληθεί στα παγκόσμια ΜΜΕ. Οι Times του Λονδίνου είχαν τοποθετήσει τον Σουλεϊμανί στην λίστα με τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν τον κόσμο το 2020. Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, οι Αμερικανοί […]

Οι Αμερικανοί δολοφόνησαν τον Ιρανό υποστράτηγο Σουλεϊμανί.

Η είδηση προκάλεσε μεγάλη αίσθηση παγκόσμια. Ο υποστράτηγος που έπεσε νεκρός, δεν ήταν ένα πρόσωπο τυχαίο. Είχε προβληθεί στα παγκόσμια ΜΜΕ. Οι Times του Λονδίνου είχαν τοποθετήσει τον Σουλεϊμανί στην λίστα με τα πρόσωπα που θα απασχολήσουν τον κόσμο το 2020.

Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, οι Αμερικανοί επέλεξαν ένα στόχο που είχε επιρροή εντός αλλά και εκτός Ιράν. Ήταν ένας άνθρωπος-κλειδί και ο θάνατός του προκάλεσε την οργή των Ιρανών.

Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ:

Τι συμβαίνει αυτή την στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Δημοκρατικοί που είναι η Αντιπολίτευση στις ΗΠΑ, προσπαθούν να καθαιρέσουν τον Τραμπ από την εξουσία, διότι όπως υποστηρίζουν, ο ένοικος του Λευκού Οίκου άσκησε πιέσεις στον Ουκρανό πρόεδρο, για να πλήξει πολιτικά τον πολιτικό του αντίπαλο Μπάιντεν. Σύμφωνα με τα όσα καταλογίζουν οι Δημοκρατικοί στον Τραμπ, υπήρξε προσπάθεια να εμπλακεί σε σκάνδαλο με Ουκρανό ολιγάρχη του Φυσικού Αερίου, ο Μπάιντεν αλλά και ο γιος του.

Η διαδικασία για την καθαίρεση η μη του Τραμπ, έχει ξεκινήσει ήδη. Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2020 θα γίνουν και οι σημαντικές προεδρικές εκλογές.

Παράλληλα, με εντολή Τραμπ οι Αμερικανοί σκότωσαν τον υποστράτηγο που κατά κοινή ομολογία ήταν είδωλο στην χώρα του αλλά και γενικότερα στην Μέση Ανατολή. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τριγμούς και συζητήσεις στα τηλεοπτικά, στα διαδικτυακά αλλά και στα “πολιτικά” δίκτυα.

Η κόντρα που άναψε μεταξύ του Τραμπ και του Ιράν συνεχίζεται, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος, έγραψε στο twitter ότι ο στρατός έχει βάλει στο στόχαστρό του 52 ιρανικές εγκαταστάσεις.

Photo:unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί