Ο Πούτιν είπε την αλήθεια: Ποιός θα γίνει κυρίαρχος στον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εικόνα στο τέλος τα λέει όλα....

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Η Νέα Τάξη (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Βαθύ Κράτος ΗΠΑ) επιδιώκει να εγκαθιδρύσει παγκόσμια κυβέρνηση με «όπλο» την τεχνητή νοημοσύνη, προκειμένου να κυβερνά ηλεκτρονικά ολόκληρο τον πλανήτη και τις «έξυπνες πόλεις» που ετοιμάζονται, όπως σας ενημερώνει το el.gr

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος, μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ, αποτελούν τα «ισχυρά χαρτιά» της Εθνικής Δεξιάς (αντίβαρο στην αριστερόστροφη παγκοσμιοποίηση) το γνωρίζει αυτό, λέγοντας την περασμένη εβδομάδα την αλήθεια:

«Η Ρωσία πρέπει να εξασφαλίσει την τεχνολογική κυριαρχία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Όποιος μπορεί να εξασφαλίσει το μονοπώλιο σε αυτόν τον τομέα, θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου».

«Έχω ήδη πει και θέλω να το επαναλάβω για άλλη μια φορά: αν κάποιος μπορεί να έχει το μονοπώλιο στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, οι συνέπειες είναι ξεκάθαρες σε όλους μας, θα γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου», συμπλήρωσε σε συνέδριο για την ανάπτυξη τεχνολογιών που αφορούν την τεχνητή νοημοσύνη.

Σημείωσε ότι δεν είναι τυχαίο ότι «πολλές αναπτυγμένες χώρες έχουν ήδη υιοθετήσει σχέδια δράσης για την ανάπτυξη τέτοιων τεχνολογιών».

«Και φυσικά, πρέπει να διασφαλίσουμε την τεχνολογική κυριαρχία στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης», πρόσθεσε.

Ξεκαθάρισε ακόμη πως αυτή είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση για την βιωσιμότητα της επιχειρηματικότητας και της οικονομίας της Ρωσίας και πως αυτός ο τομέας είναι εξίσου σημαντικός και για την ποιότητα ζωής των Ρώσων πολιτών, την ασφάλεια και, «τελικά, την αμυντική ικανότητα του κράτους».

Τόσο η Νέα Τάξη, όσο και η Εθνική Δεξιά επιθυμούν ηλεκτρονική διακυβέρνηση μέσω ελέγχου της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Ποιος από τους δύο θα επικρατήσει σε αυτόν τον τομέα;

ΦΩΤΟ: eurokinissi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...