αμερικανική αντιπροσωπεία απογειώθηκε κρυφά από την Τουρκία με ιδιωτικό αεροπλάνο και πήγε στο Ιράν την Πέμπτη και ενώ κορυφώνεται η αγωνία για την επικείμενη επίθεση της Τεχεράνης εναντίον του Ισραήλ!
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην πόλη Καράν κοντά στην Τεχεράνη και πραγματοποιήθηκε εκεί μια κρίσιμη συνάντηση 2 ωρών με την ομάδα πληροφοριών του Ιράν!
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, Αμερικανοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν: “Ο Νετανιάχου θέλει έναν μεγάλο περιφερειακό πόλεμο. Θέλει να καταστρέψει το Ιράν. Μην πέφτετε στο κόλπο του Νετανιάχου”. Αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι ΗΠΑ δεν γνώριζαν για την δολοφονία του Ισμαήλ Χανιέ και δήλωσαν ότι ο Νετανιάχου ήταν εκτός ελέγχου.
Έδωσαν τη λίστα με τους πράκτορες της Μοσάντ στο Ιράν
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, η αμερικανική αντιπροσωπεία είπε: «Δεν γνωρίζαμε τη δολοφονία του Χανιέ» και στην συνέχεια έδωσε τη λίστα ορισμένων πρακτόρων της Μοσάντ στο Ιράν ως ένδειξη καλής θέλησης.
Η αμερικανική αντιπροσωπεία είπε στο Ιράν πως κατανοεί ότι θέλει επίθεση για το κύρος του, αλλά το προέτρεψε να αποφύγει ευρεία επίθεση!
Οι λεπτομέρειες στις ειδήσεις του Al Ceride δεν περιορίστηκαν σε αυτά. Οι Αμερικανοί μετέφεραν στην ιρανική αντιπροσωπεία ότι ο Μπάιντεν δεν ήθελε να πολεμήσει με το Ιράν, ότι δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τον Νετανιάχου και ότι θα υπερασπίζονταν το Ισραήλ αν το Ιράν επιτεθεί, αλλά ότι δεν ήθελαν μεγάλο πόλεμο.
photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κακλαμάνης: Τι δήλωσε για τις παρεμβάσεις «γαλάζιων βουλευτών» για τα ΕΛΤΑ και για τον «κόφτη» στη Βουλή
 - ΙΟΒΕ: Μικρή βελτίωση του οικονομικού κλίματος τον Οκτώβριο, αλλά εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
 - Χαρακόπουλος: Τα fake news μπορεί να προκαλέσουν κοινωνικές αναταραχές
 - Κάτι τρέχει με τους Κούρδους στην Τουρκία – Τι ζήτησε ο Μπαχτσελί
 - Και από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ η εξυπηρέτηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων
 - Νέο έκτακτο δελτίο καιρού: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες
 - Κουρδικό: Σπάνιο μήνυμα Οτσαλάν που αφορά και την Τουρκία
 - Νέος θάλαμος χημειοθεραπειών στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»
 - Χαλκιδική: Προς ολοκλήρωση ο οδικός άξονας Βαρβάρας–Νεοχωρίου
 - Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία του μετρό στη Θεσσαλονίκη
 
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					
					








