“Μεγάλος παίκτης ο Τραμπ”: Θέλει να πουλήσει αγροτικά προϊόντα στην Κίνα

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, προσπάθησε χθες να διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς αγρότες και τους ιδιοκτήτες μονάδων εκτροφής ζώων που έχουν πληγεί από τον παρατεταμένο πόλεμο δασμών με την Κίνα ότι η εμπορική συμφωνία που υπέγραψε με το Πεκίνο θα οδηγήσει σε μεγάλες αγορές αμερικανικών αγροτικών προϊόντων από την Κίνα. Οι δηλώσεις του Τραμπ στην πολιτεία […]

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ,

προσπάθησε χθες να διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς αγρότες και τους ιδιοκτήτες μονάδων εκτροφής ζώων που έχουν πληγεί από τον παρατεταμένο πόλεμο δασμών με την Κίνα ότι η εμπορική συμφωνία που υπέγραψε με το Πεκίνο θα οδηγήσει σε μεγάλες αγορές αμερικανικών αγροτικών προϊόντων από την Κίνα.

Οι δηλώσεις του Τραμπ στην πολιτεία του Τέξας, την οποία και κέρδισε το 2016 και την οποία θα χρειαστεί και πάλι στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, είχαν όλα τα χαρακτηριστικά μιας πολιτικής ομιλίας.

Ο ίδιος επιτέθηκε στους Δημοκρατικούς, κατηγορώντας τους ότι προσπαθούν να τον διώξουν από το προεδρικό γραφείο μέσω της διαδικασίας καθαίρεσης του.

Ο πρόεδρος Τραμπ ευχήθηκε να μπορούσε να φορέσει ένα καπέλο, σαν αυτά που φορούν οι καουμπόηδες, στην Ουάσιγκτον.

Ο Αμερικανός πρόεδρος άρχισε την ομιλία του στην ετήσια διάσκεψη της ομοσπονδίας (American Farm Bureau Federation) παρουσιάζοντας ένα αντίγραφο δημοσίευσης του αγροτικού περιοδικού “Farm Journal” με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης, για την οποία είπε πως ο ίδιος έχει ευρεία υποστήριξη, μεταξύ των αγροτών και ιδιοκτητών μονάδων εκτροφής ζώων.

Ο Τραμπ υποστήριξε πως η αρχική εμπορική συμφωνία που υπέγραψε με τους Κινέζους την περασμένη Τετάρτη, θα έχει θετικότατα αποτελέσματα για τους αγρότες, ενώ τους ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους.

“Παραμείνατε στον αγώνα. Ήσασταν πάντα μαζί μου. Δεν σκεφτήκατε ποτέ να εγκαταλείψετε και τα καταφέραμε,” είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

photo:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί