Λίγο πριν ξεσπάσει ο Γ’Π.Π.: Έκτακτο μήνυμα Χαράρι κατά Πούτιν! «Φέρτε ειρήνη», vid

Καθόλου τυχαία η χρονική συγκυρία που επέλεξε ο θεωρητικός της νέας (απόλυτα σκοτεινής) εποχής!

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter, ο σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Yuval Noah Harari, προέβη σε μία έκτακτη παρέμβαση με αφορμή το ουκρανικό ζήτημα, εκτοξεύοντας τα «βέλη» του κατά του Πούτιν.

Με τον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ να απειλείται να ξεφύγει από τα σύνορα του ουκρανικού κράτους και να επεκταθεί σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο), μόνο τυχαία δεν θα πρέπει να θεωρείται η στιγμή που ο διεθνιστής Χαράρι επιλέγει να ζητήσει τα εξής δύο πράγματα:

  • Την ήττα της Ρωσίας του Πούτιν
  • Την ειρήνη στην Ουκρανία και σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να προχωρήσουν με την εδραίωση της παγκόσμιας χούντας!

Ακολουθεί η ανάρτησή του και το βιντεοσκοπημένο μήνυμά του:

«Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία σπάει το μεγαλύτερο ταμπού της διεθνούς τάξης. Από το 1945 κανένα διεθνώς αναγνωρισμένο κράτος δεν σβήστηκε από τον χάρτη με εξωτερική κατάκτηση. Η Ρωσία προσπαθεί να κάνει ακριβώς αυτό στην Ουκρανία. Ο Πούτιν ακολουθεί την αυτοκρατορική αρχή ότι οποιοδήποτε έδαφος κατακτηθεί από τον ρωσικό στρατό προσαρτάται από το ρωσικό κράτος.

Εάν η Ρωσία νικήσει, κανένα κράτος και κανένα σύνορο δεν θα μπορούσε να αισθάνεται ασφαλές, και ο κόσμος θα εισέλθει σε μια νέα εποχή ιμπεριαλιστικών κατακτητικών πολέμων.

Η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για την Ειρήνη που θα συγκληθεί στις 15 Ιουνίου στην Ελβετία είναι μια κρίσιμη ευκαιρία για την αποκατάσταση της ειρήνης και της τάξης.

Προτρέπω τους παγκόσμιους ηγέτες να παραστούν στη σύνοδο κορυφής και να φέρουν μαζί την ειρήνη στην Ουκρανία και στον κόσμο.

Χωρίς την ειρήνη στην Ουκρανία, η ανθρωπότητα δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια στην κλιματική αλλαγή, στους ανεξέλεγκτους AI ή σε οποιαδήποτε άλλη από τις υπαρξιακές απειλές που θέτουν σε κίνδυνο το είδος μας»:

ΦΩΤΟ:Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί