• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Ρωσία στέλνει μήνυμα μέσω των Ελλήνων – Οι αποκλειστικές εικόνες από την μεγάλη μάχη που ετοιμάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ρωσία στέλνει μήνυμα μέσω των Ελλήνων – Οι αποκλειστικές εικόνες από την μεγάλη μάχη που ετοιμάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Εικόνες που... τρομάζουν

Τα βίντεο που θα δείτε είναι από την αεροπορική βάση Χμέϊμιμ, στην Συρία!

Όπως διαβάζουμε στο Militaire.gr, o δημοσιογράφος Θανάσης Αργυράκης, ήταν ένας από τους λίγους Έλληνες δημοσιογράφους που μπόρεσαν να εισέλθουν στη βάση ,μετά από άδεια των Ρώσων, οι οποίοι και την χρησιμοποιούν.

Επισκέφθηκε επίσης και την ναυτική βάση Ταρτούς.

«Οι ρωσικές βάσεις δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες αμερικανικές μόνιμες “διευκολύνσεις” σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής. Οι ίδιες οι εγκαταστάσεις δείχνουν ότι έχουν επενδυθεί πάρα πολλά χρήματα σε αυτές και ότι δεν πρόκειται για προσωρινές κατασκευές», αναφέρει.

«Οι ρωσικές δυνάμεις είναι παντού. Και μπορεί το επικοινωνιακό επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεών της να διαφημίζει στα ΜΜΕ τις δύο κύριες βάσεις τους, την αεροπορική στο Χμέϊμιμ, περί τα 20 λεπτά έξω από την πόλη Λατάκια , και τη ναυτική, στην πόλη Ταρτούς , αλλά είναι κοινό μυστικό ότι και επί του εδάφους δραστηριοποιούνται εκτεταμένα χερσαίες δυνάμεις. Εξάλλου, στους δρόμους τα ρωσικά κονβόϊ είναι συνεχή, ενώ δεν υπάρχει περιοχή, ειδικά στα μέτωπα αντιπαράθεσης που αίφνης να μην είναι έντονη η παρουσία Ρώσων στρατιωτικών. Την εμφάνισή τους κάνουν και μέλη “ιδιωτικών στρατών”. Αν και σπάνια, δεδομένου ότι προσπαθούν να κρατήσουν κρυφή την ιδιότητά τους. Πρόκειται για τους ονομαζόμενους “κοντράκτνικι”. Είναι, ως επί το πλείστον, πρώην στρατιωτικοί, οι οποίοι δουλεύουν ως μισθοφόροι. Κάτι αντίστοιχο με τους Αμερικανούς της “Μπλακ γουώτερ», συμπληρώνει.

Βλέπουμε λοιπόν πως χωρίς τυμπανοκρουσίες, ο Ρώσοι βρίσκονται παντού στην Συρία και ετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη στην Μέση Ανατολή, σε περίπτωση που η διπλωματία οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Δείτε τα βίντεο και το μήνυμα που στέλνει η Ρωσία μέσω… Ελλάδας:

ΦΩΤΟ Ρωσικά ΜΜΕ