Η Μόσχα προειδοποιεί: Ετοιμάζουν νέα επίθεση στην Συρία!!!

Η Μόσχα θεωρεί ότι οι ΗΠΑ, είναι έτοιμες να πλήξουν κυβερνητικές δυνάμεις στην Συρία,

μετά από επίθεση με χημικά όπλα, την οποία δήθεν θα πραγματοποιήσουν τα κυβερνητικά στρατεύματα , κατά πάσα πιθανότητα στην συριακή επαρχία Ιντλίμπ. Την παραπάνω δήλωση, την έκανε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ίγκορ Κανασένκοφ.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνουν τους εκτοξευτήρες πυραύλων κρουζ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής για να πλήξουν τα κυβερνητικά στρατεύματα, αφού επικαλεσθούν μια δήθεν επίθεση τους με χημικά όπλα εναντίον αμάχων στην επαρχία Ιντλίμπ, την οποία σχεδιάζουν, δήλωσε ο Κανασένκοφ.

Ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε επίσης ότι με την ενεργό συμμετοχή των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών σκηνοθετούν με τους αντάρτες την πρόκληση αυτή, η οποία θα δώσει για μια ακόμη φορά την αφορμή στις δυνάμεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας να καταφέρουν πυραυλικά αεροπορικά πλήγματα εναντίον κρατικών εγκαταστάσεων και βιομηχανικών μονάδων στην Συρία.

Με βάση τα στοιχεία που διαθέτει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, την πρόκληση ετοιμάζει η οργάνωση «Χαγιάτ Ταχρίρ Ας Σαμ». Για το σκοπό αυτό στην πόλη Τζισρ Εσ- Σουγκούρ, που βρίσκεται στην επαρχία Ιντλίμπ, στους αντάρτες έχουν παραδοθεί οκτώ βαρέλια με χλώριο, τα οποία στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο χωριό Χαλούζ που βρίσκεται σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από την πόλη Τζισρ Εσ- Σουγκούρ.

Διευκρίνιση

Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο, ότι την προβοκάτσια με τα χημικά όπλα, δεν την ετοιμάζει ο Τραμπ αλλά το βαθύ Κράτος των ΗΠΑ. Οι Ρώσοι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά, αλλά όπως και να έχει, ο Τραμπ μέχρι στιγμής δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο των ΗΠΑ, οπότε δεν μπορεί να κάνει κάτι.

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...