Η φράση του Κιμ που «πάγωσε» χθες την Νέα Τάξη – Τι υποσχέθηκαν μαζί με Τραμπ για τον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Μπορεί τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο για ιστορική συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν και Τραμπ, ωστόσο τα επιτελεία της λεγόμενης Νέας Τάξης (Ο.Η.Ε., ΝΑΤΟ, Ευρωπαϊκή Ένωση κτλ.) βρίσκονται σε πανικό.

Αυτό οφείλεται στις δηλώσεις του Βορειοκορεάτη ηγέτη που υποσχέθηκε, λίγο πριν βάλει την υπογραφή του στην κοινή δήλωση με τον Τραμπ, ότι ο πλανήτης πρόκειται να γίνει μάρτυρας μεγάλων αλλαγών.

«Είχαμε μια ιστορική συνάντηση. Ο κόσμος θα δει την μεγάλη αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά ο Κιμ, σπεύδοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον πρόεδρο Τραμπ.

Το σημαίνει αυτή η δήλωση για τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών στον πλανήτη;

Όλα δείχνουν πάντως πως η Εθνική Δεξιά των Τραμπ αλλά και Πούτιν θέτει υπό έλεγχο ένα σημαντικό χαρτί στην παγκόσμια διαμάχη, εκείνο της Κορέας, και απειλεί πλέον ευθέως με ριζικές αλλαγές στην πλανήτη, οι οποίες δύσκολα θα ικανοποιούν τα σχέδια των διεθνιστών της Δύσης, οι οποίοι επιδιώκουν την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς αντίπαλο να την απειλεί.

Θυμηθείτε: Αυτό που συνέβη στην Κορέα δεν είναι τυχαίο – Ο ρόλος Τραμπ και ο Πούτιν που περιμένει (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Από τη μεριά του, ο Τραμπ είπε ότι είναι τιμή του να βρίσκεται στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν. «Ξεκινήσαμε με ένταση αλλά πλέον έχουμε αναπτύξει ένα ιδιαίτερο δεσμό και η σχέση μας εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σημείωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, συμπληρώνοντας ότι στη συνάντηση οι δύο ηγέτες έλυσαν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Ενδεχόμενα, το πρόβλημα που έλυσαν για αυτούς, να γίνει πρόβλημα για τους πολιτικούς που βρίσκονται φιλικά προσκείμενοι στην παγκοσμιοποίηση.

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu