• Αρχική
  • Άρθρα
  • Η Ελληνική κυβέρνηση τα «έβαλε» με τον λάθος αντίπαλο – Ο Πούτιν δεν ξεχνάει!!!

Η Ελληνική κυβέρνηση τα «έβαλε» με τον λάθος αντίπαλο – Ο Πούτιν δεν ξεχνάει!!!

Παρατήσαμε τους Ρώσους για να κάνουμε παρέα με τους Σκοπιανούς και με τους Αλβανούς.

Η κάποτε ουδέτερη Ελλάδα επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πήρε θέση εναντίον της Ρωσίας. Σαφώς είναι λάθος οποιαδήποτε χώρα να παρεμβαίνει στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας, αλλά τα Μνημόνια που ψήφισε η κυβέρνηση δεν είναι παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας;

Για ποιο λόγο λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση δεν απέλασε την Τρόικα όπως είχε υποσχεθεί και απέλασε μόνο τους Ρώσους διπλωμάτες; Στο κάτω-κάτω της γραφής δεν είναι λογικό ένα Κράτος να χαλάει τις σχέσεις του με ένα άλλο Κράτος, με το οποίο μάλιστα υπάρχουν και κοινά σημεία σύνδεσης (Θρησκευτικά,πολιτιστικά κ.α).

Είναι περίεργο αλλά την στιγμή που υπάρχουν δύο Έλληνες στρατιωτικοί φυλακισμένοι στην Τουρκία, η κυβέρνηση της χώρας μας αποφάσισε να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες. Αλήθεια γιατί δεν απέλασε Τούρκους;

Οι «κακές γλώσσες» λένε ότι ο κ.Τσίπρας χαϊδεύει τα αυτιά των εχθρών της Ρωσίας, ώστε να πάρει λίγο χρόνο εξουσίας ακόμα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποδειχθεί.

Η επίθεση που πραγματοποίησε η Ελλάδα στην Ρωσία, θα κοστίσει πολύ ακριβά. Ο Πούτιν με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, θα μας κάνει να «φτύσουμε» αίμα. Θα θυμάστε την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ.Λαφανάζη, προσπαθούσε να οικοδομήσει καλές σχέσεις με το Κρεμλίνο.

Οι Ρώσοι δεν θα ξεχάσουν εύκολα αυτά που τους έκανε ο κ.Τσίπρας και ήδη έχουν φανερώσει κάποιες από τις προθέσεις τους.

Τι δήλωσε η επικεφαλής του Δημόσιου Επιμελητηρίου της Ρωσίας, Elena Sutormina.

Η απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης να απελάσει Ρώσους διπλωμάτες, έλαβε χώρα πιθανότατα υπό την πίεση της πολιτικής ηγεσίας της ΕΕ.

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν υπολόγισε καλά τις κινήσεις της. Ο Πούτιν δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτό που έγινε. Οι σχέσεις των δύο χωρών αυτή την στιγμή βρίσκονται στο χειρότερο σημείο που θα μπορούσαν. Η Ρωσία δεν είναι ούτε Τουρκία, ούτε Αλβανία, διότι έχει δύναμη Οικονομική, πολιτική και στρατιωτική.

Η Ελληνική κυβέρνηση έκανε το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει.