Η αλήθεια για τον πόλεμο της Ουκρανίας που οι πιο πολλοί αγνοούν, vid

«Το ΝΑΤΟ διαλύεται».

Οι Ρώσοι παλεύουν για την ύπαρξή τους και για να υπερασπιστούν δικούς τους πληθυσμούς που επί χρόνια είτε σφαγιάζονταν από τους εθνικιστές νεοναζί του Κιέβου είτε διώκονταν από το ίδιο το ουκρανικό κράτος!

Αυτό υποστηρίζει ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, Scott Ritter.

Σε παρέμβασή του για τον πόλεμο της Ουκρανίας, ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός σημείωσε πως την ώρα που το ΝΑΤΟ διαλύεται και οι μεγάλοι στρατοί της Δύσης έχουν έλλειμμα προσωπικού, οι ρωσικές Ε.Δ. δέχονται καθημερινά πάνω από χίλιους εθελοντές!

«Δεν είναι ένας ανόητος πόλεμος! Οι Ρώσοι ξέρουν πολύ καλά για ποιόν λόγο πολεμούν! Κανείς δεν θέλει όμως να πολεμήσει για την Αμερική. Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για τη Δύση.

Η Ουκρανία έχει ξεμείνει από άνδρες. Ο κόσμος φεύγει μακριά. Αναγκάζονται να γυρνάνε γύρω-γύρω να χτυπάνε κόσμο στο κεφάλι για να τον στείλουν να πάει να πολεμήσει. Στη Ρωσία δεν γίνεται αυτό. Εκεί μάχονται για την υπαρξιακή τους επιβίωση».

Αφιερωμένο σε όσους ακόμα πιστεύουν πως η διεθνιστική Δύση, της οποίας οι πολίτες φτωχοποιούνται όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί