ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ οι ΗΠΑ!!! Ρωσία και Κίνα το πάνω χέρι – ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΛ οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικανικά ρεπορτάζ που δεν παίζονται στα ΜΜΕ

Χάρη στις αντιρωσικές πολιτικές του Τζο Μπάιντεν, η Αμερική μπορεί να αντιμετωπίσει πλήρη έλλειψη τροφίμων, εξήγησε ο παρουσιαστής του Fox News, Τάκερ Κάρλσον.

«Τα πρώτα τρία πράγματα που κάθε κανονικό έθνος χρειάζεται και σκέφτεται με εμμονή είναι το φαγητό, το νερό και η ενέργεια. Αυτό είναι το πρότυπο. Στην Κίνα, για παράδειγμα. Κάθε κυβερνητική πολιτική, εξωτερική και εγχώρια, έχει σχεδιαστεί πάνω από όλα για να εξασφαλίσει επαρκή αποθέματα τροφής, νερού και ενέργειας, και αυτό είναι λογικό», δήλωσε ο Carlson.

Αντίθετα, ο Μπάιντεν επικεντρώθηκε στην «περιβαλλοντική ισότητα» και την αμνηστία για εκατομμύρια παράνομους αλλοδαπούς (συν το αντιρωσικό σόου)

«Η ατζέντα του «Build Back Better» ήταν το αντίθετο από αυτό», συνέχισε ο Carlson. «Δεν αφορούσε καθόλου το αν οι Αμερικανοί μπορεί να έχουν αρκετά να φάνε ή αν μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά αρκετά καύσιμα θέρμανσης για να μην παγώσουν μέχρι θανάτου τον χειμώνα».

«Η έλλειψη τροφίμων είναι διαφορετική. Είναι τρομακτικό. Οι ελλείψεις τροφίμων ανατρέπουν τις κυβερνήσεις. Μετατρέπουν τους μετριοπαθείς σε επαναστάτες», προσέθεσε.

Η διαφαινόμενη κρίση επιδεινώνεται εν μέρει λόγω των κυρώσεων του Μπάιντεν κατά της Ρωσίας που παραδέχτηκε ότι δεν λειτουργούν, εξήγησε ο Κάρλσον: «Λοιπόν, ποιο είναι το νόημα; Οι δυτικές κυρώσεις στην Ρωσία, έναν σημαντικό εξαγωγέα ποτάσας, αμμωνίας, ουρίας και άλλων θρεπτικών συστατικών του εδάφους, έχουν διακόψει τις αποστολές αυτών των βασικών εισροών σε όλο τον κόσμο. Το λίπασμα είναι το κλειδί για τη διατήρηση υψηλών αποδόσεων καλαμποκιού, σόγιας, ρυζιού και σιταριού».

Ο Μπάιντεν έχει επίσης κάνει την κατάσταση ακόμη πιο τρομερή, κλείνοντας την εγχώρια παραγωγή ενέργειας στις ΗΠΑ και επιτρέποντας στην Κίνα να εξαπλωθεί σε πολύτιμες αμερικανικές γεωργικές εκτάσεις, είπε ο Κάρλσον.

«Δεν είναι μόνο ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ως απάντηση στις ελλείψεις ενέργειας και τροφίμων, η κυβέρνηση Μπάιντεν διακόπτει την εγχώρια παραγωγή πετρελαίου και φυσικού αερίου», σημείωσε. «Αυτό κάνει το φαγητό πιο ακριβό, κάνει όλα τα άλλα πιο ακριβά. Και καθώς η πίεση στους Αμερικανούς αγρότες αυξάνεται, και καθώς τα τρόφιμα γίνονται πιο σπάνια και ακριβότερα σε αυτή τη χώρα, η ίδια κυβέρνηση επιτρέπει στην κυβέρνηση της Κίνας να αγοράσει την γεωργική γη αυτής της χώρας».

Δείτε το βίντεο:

photo pixabay/aljazeera

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί