«Ετοιμαστείτε»: Ανακοίνωσαν τι θα γίνει στην Ευρώπη!! Κουράζουν τους λαούς, vid

Πολύ μακριά από οποιοδήποτε σενάριο «ειρηνικής επίλυσης» στην Ουκρανία φαίνεται πως βρίσκεται ο πλανήτης.

Στην πραγματικότητα αυτό που φαίνεται να επιδιώκουν οι διεθνιστές είναι η διατήρηση του «παγωμένου πολέμου» κατά του Πούτιν και η διαρκής φτωχοποίηση της Δύσης.

Αυτό τουλάχιστον είναι το συμπέρασμα από το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία αλλά και τα κράτη – μέλη της Συμμαχίας.

Ο Γενς Στόλτενμπεργκ κάλεσε τα έθνη που συνασπίζονται κατά του Πούτιν να ετοιμαστούν για «μακροχρόνιες και πολύπλοκες στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία».

Παραδέχθηκε ωστόσο πως οι αποστολές των αμερικανικών μαχητικών F-16 δεν πρόκειται από μόνες τους να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.


«Τα F-16 θα ενισχύσουν την αεράμυνα της Ουκρανίας. Όμως, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα οπλικό σύστημα που από μόνο του θα άλλαζε την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. Είναι θέμα ταυτόχρονου συνδυασμού πολλών δυνατοτήτων. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μακροχρόνιες και περίπλοκες πολεμικές επιχειρήσεις».

Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε ότι σε καμία περίπτωση το ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να υποτιμήσει τη Ρωσία και την ικανότητα της να συνεχίσει να διεξάγει τον πόλεμο στην Ουκρανία:

«Όμως, δεν πρέπει να υποτιμούμε τη Ρωσία.

Η οικονομία της Ρωσίας βρίσκεται σε πολεμική βάση. Ο Πούτιν έχει υψηλή ανοχή για τα θύματα και οι ρωσικοί στόχοι στην Ουκρανία δεν έχουν αλλάξει».

Η δήλωση αυτή δεν είναι τυχαία. ‘Ερχεται σε μία περίοδο όπου αποτυπώνεται σε ολοένα και περισσότερα κράτη η δυσαρέσκεια των πολιτών σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και την επίπτωση των κυρώσεων (κυρίως στην ενέργεια).

Κουράζουν τους λαούς και ταυτόχρονα τους κάνουν γνωστό πως δεν πρόκειται να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου στην Ουκρανία μέχρις ότου φτωχοποιηθεί απόλυτα ο τελευταίος πολίτης στη Δύση.

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί