ΕΚΤΑΚΤΟ: Στο Ρωσικό ΥΠΕΞ κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης!!!

Όπως διαβάσατε στο el,

η Ελληνική κυβέρνηση πήρε την απόφαση να απελάσει δύο Ρώσους διπλωμάτες και να απαγορεύσει την είσοδο στην χώρα, σε άλλους δύο. Το Ρωσικό ΥΠΕΞ, αντέδρασε αστραπιαία και ανακοίνωσε ότι θα λάβει αντίμετρα, πράγμα που έκανε.

Σύμφωνα με το sputnik, το Κρεμλίνο βλέπει την Αμερική πίσω από τις απελάσεις που αποφάσισε να κάνει η Ελληνική κυβέρνηση. Λίγο νωρίτερα, ο Έλληνας πρέσβης ο οποίος βρίσκεται στην Μόσχα, κλήθηκε στο Ρωσικό ΥΠΕΞ προκειμένου να λάβει ενημέρωση για τα Ρωσικά αντίμετρα.

Σχόλιο: Στην υγειά μας!!!!

Εκτός από αυτό, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να επισκεφτεί την Ελλάδα το Φθινόπωρο, πλέον σκέφτεται να μην το κάνει και αυτό το γεγονός μας δείχνει πολλά.

Τι είπαν στον πρέσβη οι Ρώσοι

Θεωρούμε ότι αυτή η ενέργεια είναι απολύτως παράλογη και δεν επιβεβαιώνεται από γεγονότα από την ελληνική πλευρά. Έρχεται δε, σε αντίθεση με τη φύση των διμερών σχέσεών μας και είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρές ζημιές

Η Ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό γιατί δεν περίμενε αυτή την αντίδραση εκ μέρος των Ρώσων. Η απέλαση των Ρώσων είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχει κάνει η Ελλάδα σε διπλωματικό επίπεδο, σύμφωνα με τα όσα αφήνουν να εννοηθούν πολλά ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Δυστυχώς η Ελλάδα έχασε από κοντά της, μια χώρα φιλική η οποία ασκεί επιρροή σε ολόκληρο τον πλανήτη και να ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ότι αυτή η χώρα (η Ρωσία) ελέγχει ενεργειακά ολόκληρη την Ευρώπη. Σκέφτηκε κανείς τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η σύγκρουση με την Κόκκινη Αρκούδα του Πούτιν;