Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Τουρκία αιτήθηκε το κλείσιμο των Στενών των Δαρδανελλίων και την είσοδο στο Βόσπορο, προκειμένου να μην επιτρέψουν σε ρωσικά πλοία να εισέλθουν στην Μαύρη Θάλασσα.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση της Άγκυρας.
Τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, την οποία δεν παραδέχονται επίσημα στην Άγκυρα.
Ο Ερντογάν ζήτησε επιστροφή στη διπλωματία, όπως και χθες. Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησαν για άλλη μια φορά τηλεφωνικά.
Ο Πούτιν έκανε την πρώτη επαφή μετά την εντολή για στρατιωτική επιχείρηση στο Ντονμπάς στην Ουκρανία. Ο Ερντογάν κάλεσε για διπλωματία σήμερα, όπως έκανε και χθες. Ο Ερντογάν για άλλη μια φορά μετέφερε ότι ήταν κατά της απόφασης του Ντόνετσκ και του Λούγκαγκς.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ από το ουκρανικό μέτωπο! Κουβάλησε για 2,5χλμ τον συμπολεμιστή του
- Η εμβληματική φωτογραφία του David Bowie με τον κεραυνό αναμένεται να σπάσει ρεκόρ!
- Πανελλαδική στάση εργασίας σήμερα από τους τραυματιοφορείς στα δημόσια νοσοκομεία
- Κ. Χατζηδάκης: Οι παρεμβάσεις της ΔΕΘ για τη βελτίωση του εισοδήματος των πολιτών στηρίζουν το εμπόριο
- Θεσσαλονίκη: Καταδίκη εκπαιδευτικού που εν μέσω πανδημίας προσήλθε στο σχολείο χωρίς αρνητικό self-test
- Θεοδωρικάκος: Τι δήλωσε για το εισόδημα των πολιτών
- Ερντογάν: Δεν πιστεύω πως ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει σύντομα, video
- «Ψεύτικος θεός»: Ρεπουμπλικάνος εναντιώνεται στο άγαλμα των 27 μέτρων στο Τέξας! vid
- Νέα Ζηλανδία: Ένοχη για τη δολοφονία των δύο παιδιών της κρίθηκε η αποκαλούμενη “δολοφόνος με τις βαλίτσες”
- Ο Μασκ δημοσίευσε 2 λέξεις μαζί με μια φωτογραφία με τον Τραμπ και έγινε “πάρτι”!
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΚΑΙΡΟΣ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΟΡΤΗ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

συμβουλιο της επικρατείας

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ

ΔΑΝΕΙΑ

ΔΥΠΑ
