• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έγινε αυτό που φοβόμασταν: Η απόφαση που πήρε ο Πούτιν, φέρνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! (Βίντεο)

Έγινε αυτό που φοβόμασταν: Η απόφαση που πήρε ο Πούτιν, φέρνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! (Βίντεο)

Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται, ότι μπορεί να υπάρξει συμπλοκή μεταξύ των Ρώσων και των Αμερικάνων.

Αυτοί οι φόβοι δεν είναι ψεύτικοι. Με δεδομένο ότι τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τραμπ είναι τεράστια, μια «εύκολη» λύση (σε πολλά εισαγωγικά), θα ήταν μια «ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ» κόντρα με την Ρωσία, η οποία όμως μπορεί να οδηγήσει τον πλανήτη στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, καθώς τα πράγματα μπορούν να ξεφύγουν εύκολα.

Μα θα πει κανείς: “Τραμπ και Πούτιν την ίδια ιδεολογία δεν έχουν; Γιατί να έρθουν σε σύγκρουση;”

Το παιχνίδι είναι πολύ «χοντρό» ας επιτραπεί η λέξη. Αν ο Τραμπ αντιληφθεί ότι οι Δημοκρατικοί δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει, να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα.

Αν δει κανείς την Παγκόσμια Ιστορία, θα διαπιστώσει, ότι δεν είναι λίγες οι φορές που πόλεμοι ξεκίνησαν για φαινομενικά ασήμαντες αφορμές. Βέβαια δεν γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί. Οι εξελίξεις πάντως τρέχουν.

Διαβάστε την απόφαση που πήρε ο Πούτιν:

Ο Πούτιν υπέγραψε σήμερα διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο η Ρωσία αναστέλλει τη συμμετοχή της στη Συνθήκη για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων Μεσαίου και Μικρού Βεληνεκούς (INF).

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι το διάταγμα υπεγράφη, δεδομένου ότι ήταν αναγκαίο να ληφθούν μέτρα, επειδή οι ΗΠΑ αθέτησαν τις υποχρεώσεις τους, που απέρρεαν από τη Συνθήκη.

Παράλληλα, στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανατέθηκε η εντολή να ενημερώσει τις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη.

Την 1η Φεβρουαρίου ο Τραμπ και ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, ανακοίνωσαν ότι οι ΗΠΑ αναστέλλουν τη συμμετοχή τους στην INF έως τις 2 Φεβρουαρίου, ενώ μετά από έξι μήνες θα αποχωρήσουν από την Συμφωνία, επειδή η Ρωσία την παραβιάζει.

Ο Πούτιν από την πλευρά του ανακοίνωσε στις 2 Φεβρουαρίου ότι αναστέλλει την συμμετοχή της Μόσχας στη Συνθήκη, δίνοντας εντολή να μην γίνονται προσπάθειες για συνομιλίες με την Ουάσιγκτον στο ζήτημα αυτό, υπογραμμίζοντας ότι η αμερικανική πλευρά πρέπει να ωριμάσει για να μπορεί να διεξάγει διαπραγματεύσεις με περιεχόμενο και σε ισότιμη βάση.

Ας μην ξεχνάμε το δόγμα του Πούτιν:

Photo:pexels