«Δεν μπορούμε να νικήσουμε τους Κινέζους»!! Στήνουν πόλεμο «α λα Ουκρανία» στον Ειρηνικό, vid

«Σας παρακαλώ, καταλάβετέ το».

Προειδοποίηση προς τα κράτη της νοτιοανατολικής Ασίας και ιδίως στους Φιλιππινέζους πως «οι ΗΠΑ ψάχνουν για την… επόμενη Ουκρανία κοντά στα εδάφη τους», απηύθυνε ο Scott Ritter, ο Αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας και απόστρατος αξιωματικός πληροφοριών του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Αυτή τη φορά οι ΗΠΑ, θέλοντας εδώ και καιρό να χρησιμοποιήσουν κράτη όπως η Ταϊβάν ή οι Φιλιππίνες, αποσκοπούν σε μία διαμάχη με την Κίνα δια… αντιπροσώπων, ακριβώς με την ίδια μέθοδο με την οποία διεξάγουν τον πόλεμο της Ουκρανίας, χτυπώντας ουσιαστικά τους Ρώσους.

Ο Αμερικανός πρώην αξιωματικός των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ήταν κάθετος πάνω στο ζήτημα:

«Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να πολεμήσουν και να εμπλακούν με την Κίνα. Δεν θα νικήσουμε! Δεν είμαστε σε θέση να νικήσουμε τους Κινέζους!

Το ξέρουμε αυτό και παρόλα αυτά χρησιμοποιούμε τις Φιλιππίνες προκειμένου να δημιουργήσουμε τις συνθήκες σύγκρουσης με τους Κινέζους! Σας παρακαλώ, καταλάβετε πως αυτό για τους Φιλιππινέζους αποτελεί μία καταστροφή!

Πιστεύετε ότι η Αμερική (σ.σ. οι ΗΠΑ δηλαδή) είναι φίλη σας; Το ίδιο πίστευε και ο λαός της Ουκρανίας και τώρα πεθαίνει κατά εκατοντάδες χιλιάδες. Οι φίλοι δεν αφήνουν τους φίλους τους να πεθάνουν σε τόσο μεγάλους αριθμούς.

Οι Ουκρανοί έχουν εκτοπιστεί κατά δεκάδες εκατομμύρια. Οι ΗΠΑ ποτέ δεν ήταν φίλοι με τους Ουκρανούς όπως δεν είναι φίλοι με τους Φιλιππινέζους»:

απεμπε-EPA photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί