Δεν φαντάζεστε τι είπε ο Πούτιν, για το Διάστημα – Ετοιμάζει μεγάλη……

Ο αγώνας για το Διάστημα, δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητος. ΗΠΑ-ΚΙΝΑ-ΡΩΣΙΑ προσπαθούν να πάρουν την κυριαρχία. Όχι, στο άρθρο αυτό δεν θα διαβάσετε κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά την αλήθεια.

Πάμε να δούμε με προσοχή τι δήλωσε ο Πούτιν

Είναι προφανές ότι η Ρωσία πρέπει να εκσυγχρονίσει (δομικά) το πυραυλικό της αλλά και το διαστημικό της πρόγραμμα και να εισάγει ένα νέο μοντέλο παραγωγής. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τα αποτελέσματα (του διαστημικού προγράμματος), σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Είναι επιτακτική ανάγκη, να βελτιώσουμε την τακτική που ακολουθούμε σαν Έθνος, στο Διάστημα. Πρέπει να αποκτήσουμε μια ηγετική θέση (στο Διάστημα). Αυτή είναι η πεμπτουσία των Εθνικών μας στόχων. Πρέπει να διασφαλίσουμε την Εθνική μας ασφάλεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί στους τομείς της οικονομίας αλλά και της τεχνολογίας.

Ο Πούτιν τόνισε, ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση της Roscosmos, ώστε να παραχθούν συγκεκριμένα αποτελέσματα και φυσικά να λυθούν προβλήματα, που αφορούν την ανάπτυξη στον διαστημικό τομέα.

Γενικό σχόλιο: Ο Πούτιν ξεκάθαρα είπε ότι η πολιτική που ακολουθεί η Ρωσία στο Διάστημα, διασφαλίζει την Εθνική ασφάλεια. Γιατί το είπε αυτό; Πολύ σημαντική η δήλωση του Ρώσου προέδρου.

Επίσης σημείωσε το γεγονός, ότι η Ρωσία πρέπει να βελτιωθεί στον τομέα αυτό (του Διαστήματος), πράγμα καθόλου τυχαίο, σε μια εποχή που ο κόσμος προχωράει. Έτσι λοιπόν, καταλαβαίνουμε ότι πάνω στον πλανήτη αυτή την στιγμή, υπάρχουν χώρες που ανταγωνίζονται για το…πετρέλαιο και υπάρχουν χώρες που κοιτάνε πιο μπροστά.

Ας σκεφτούμε λοιπόν, σε ποιο σημείο έχει φτάσει η ανθρώπινη τεχνολογία. Αν ο Πούτιν μιλάει για 1 ή 2 στόχους που πρέπει να ολοκληρωθούν, είναι σίγουρο ότι αυτοί οι στόχοι έχουν ολοκληρωθεί ήδη και ότι η Ρωσία πάει για τους επόμενους. Είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι «δουλεύουν κάτω από το τραπέζι».

Πληροφορίες για τις δηλώσεις του Πούτιν, από το TASS
Πηγή φωτογραφίας: Pexels

  • 17
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...