• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αυτοί θα φέρουν πιο κοντά τη σύγκρουση με τον Πούτιν! Ανεκδιήγητη πρόκληση στα ρωσικά σύνορα

Αυτοί θα φέρουν πιο κοντά τη σύγκρουση με τον Πούτιν! Ανεκδιήγητη πρόκληση στα ρωσικά σύνορα

Τον Πούτιν τον ρωτήσανε;

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία με τη συμπεριφορά του 2ου στην ιεραρχία πολιτικού του γερμανικού «Πράσινου Κόμματος».

Ο λόγος για τον Robert Habeck, ο οποίος το τελευταίο διάστημα επιδιώκει τη συνδρομή γερμανικής στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία προκειμένου να πολεμήσει τους Ρώσους!

Ο ίδιος μάλιστα είναι υπέρ της «λύσης» να δωθούν μέχρι και άρματα μάχης και ό,τι άλλο χρειαστεί στην ουκρανική πλευρά, ενώ για να δικαιολογήσει τα…αδικαιολόγητα, σε νεότερες δηλώσεις του είπε πως αναφέρθηκε σε πώληση «αμυντικών όπλων».

Το αποκορύφωμα των προκλήσεών του ήταν να ποζάρει στον φακό συνοδευόμενος από Ουκρανούς αξιωματούχους, φορώντας στρατιωτική προστατευτική στολή μία ανάσα από τα ρωσικά σύνορα:

Οι πρακτικές του αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις και από την αριστερά αλλά και από τον πιο συντηρητικό πολιτικό χώρο της Γερμανίας.

«Για να φωτογραφηθεί ένας ηγέτης του γερμανικού κόμματος με χαλύβδινο κράνος κοντά στα ρωσικά σύνορα είναι ακατάλληλη, από την πλευρά της ιστορίας μας, και εντελώς απαίσια για έναν ηγέτη του Πράσινου κόμματος», δήλωσε ο ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Γερμανικού Αριστερού Κόμματος.

Ωστόσο δεν είναι μόνο ο Robert Habeck που εχθρεύεται με στόμφο τον Πούτιν.

Σε πρότερο άρθρο μας στο el.gr είχαμε κάνει νύξη στην επίδοξη διάδοχο της Άνγκελα Μέρκελ, την αρχηγό του Πράσινου Κόμματος, που κατά περιόδους προηγείται στις δημοσκοπήσεις, Αναλένα Μπέρμποκ, και την «αντιρωσική μανία της».

Δεν αποκλείεται λοιπόν η επόμενη ημέρα να βρει αυτούς τους δύο ανθρώπους στο τιμόνι της ισχυρότερης χώρας της Ε.Ε. , κόβοντας έτσι οποιαδήποτε «φιλορωσική φωνή» εντός της Ευρώπης: