• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αποστολή ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ! Οι δύο κινήσεις Τραμπ για να μείνει Πρόεδρος, μέσα και η Ελλάδα (vid)

Αποστολή ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ! Οι δύο κινήσεις Τραμπ για να μείνει Πρόεδρος, μέσα και η Ελλάδα (vid)

Μπαίνει στα χωράφια των διεθνιστών...

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να μείνει στον Λευκό Οίκο και το δείχνει!

Σε αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να μπει στα χωράφια των αριστερόστροφων διεθνιστών του Βαθέος Κράτους και σε συνδυασμό με τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει, να τους νικήσει στην… έδρα τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση προέβη σε ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

Ο Τραμπ, μη μπορώντας να «λύσει» απευθείας το Παλαιστινιακό, έψαχνε εναγωνίως παγκόσμιες διπλωματικές επιτυχίες εν όψει των επερχομένων εκλογών της 3ης Νοεμβρίου. Θέλει να αναλάβει διαμεσολαβητικό ρόλο στην παγκόσμια ειρήνη που προωθείται, έτσι ώστε να αναβαθμίσει τον διεθνή ρόλο των ΗΠΑ, τον οποίο, όπως τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του, υποβάθμισε κατά την διακυβέρνησή του.

Μεσολάβησε για την συμφωνία του Αβραάμ, την συμφιλίωση, δηλαδή, Ισραήλ-Μπαχρέιν Αραβικών Εμιράτων (ΕΔΩ). Αυτή η επιτυχία μαζί με εκείνη της Σερβίας – Κοσόβου, τον «ανεβάζει επίπεδο» και παρουσιάζει στους ορθόδοξους Εβραίους των ΗΠΑ ότι ώθησε ακόμα μία αραβική χώρα στο να αναγνωρίσει το Ισραήλ.

Ο Τραμπ αντιπαράθεσε στον Ο.Η.Ε. δικό του σχέδιο ειρήνης με ενίσχυση του ρόλου του Τελ Αβίβ στον αραβικό κόσμο, από το οποίο απορρέουν πιέσεις στην Παλαιστίνη να αποδεχθεί σύγκλιση με τους Εβραίους, υπό τις νέες συνθήκες των Συμφωνιών του Αβραάμ.

Στο Κόσοβο δε, το όνομα του Αμερικανού προέδρου θα λάβει η λίμνη Γκάζιβοντε, με την σερβική κοινότητα του Κοσόβου να εκφράζει έτσι την ευγνωμοσύνη της στον Αμερικανό πρόεδρο για την συμβολή του στην επίτευξη συμφωνίας οικονομικής συνεργασίας Σερβίας-Κοσόβου που υπεγράφη στις 4 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Οίκο.

Παράλληλα, ο Αμερικανός Πρόεδρος βρίσκεται σε επικοινωνία με Μητσοτάκη και Ερντογάν για την κρίση σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, θα βρεθεί στην Κρήτη και στην Θεσσαλονίκη. Άλλωστε η παγκόσμια ειρήνη προϋποθέτει και την επίλυση των Ελληνοτουρκικών. Πέραν τούτου, ο Τραμπ ποντάρει πολλά και στην ψήφο των ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ.

Σημαντικό είναι επίσης πως βρίσκεται σε συνεννόηση με την Μόσχα, βασικό παράγοντα στην προώθηση των συνομιλιών για την διεκπεραίωση της λεγόμενης «παγκόσμιας ειρήνης».

2. ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Ο Τραμπ θεωρεί πως πρέπει να κερδίσει τους Αφροαμερικανούς και να «ξεπλύνει» την λάσπη που προέρχεται από το Βαθύ Κράτος, χαρακτηρίζοντάς τον ρατσιστή. Σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στην Ατλάντα, σε μια προσπάθεια να κερδίσει τους Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους, ο Ντόναλντ Τραμπ προέβη σε μια σειρά υποσχέσεων.

Μεταξύ αυτών η καθιέρωση της «Juneteenth» της 19ης Ιουνίου, που τιμάται η κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ, ως επίσημη ομοσπονδιακή αργία.

Λιγότερο από 40 ημέρες πριν τις προεδρικές εκλογές, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεσμεύτηκε επίσης να χαρακτηρίσει τρομοκρατικές οργανώσεις την ρατσιστική οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν και το κίνημα Antifa που στοχοποιεί καθετί εθνικοπατριωτικό.

Συνέχισε στην ομιλία υποσχόμενος να αυξήσει την πρόσβαση σε κεφάλαια για τις κοινότητες των μαύρων, να δημιουργήσει περισσότερες θέσεις εργασίας, να στηρίξει επιχειρήσεις που ανήκουν σε μαύρους και να παρέχει περισσότερες ευκαιρίες, ενώ είπε ότι «θα βάζει πάντα πρώτα τους Αμερικανούς και αυτό περιλαμβάνει ιδιαιτέρως τους μαύρους Αμερικανούς».

Με άλλα λόγια ο Τραμπ καλεί ακόμα περισσότερους  Αφροαμερικανούς να στηρίξουν την δεξιά πολιτική του και να ενταχθούν στην ελεύθερη οικονομία των ΗΠΑ από το να βολοδέρνουν στους δρόμους, στις διαδηλώσεις και τα πλιάτσικα, γινόμενοι εργαλεία στα χέρια τους Βαθέος Κράτους.

Δείτε εικόνες με Αφροαμερικανούς που τον στηρίζουν λέγοντας πως ΔΕΝ είναι ρατσιστής. Η συνέχεια, μέχρι τον Νοέμβριο, αναμένεται ενδιαφέρουσα.