• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κίνδυνος «ΠΟΛΕΜΟΥ» από μικρή αιτία: Ξεδιάντροπη πρόκληση του ΝΑΤΟ μία «ανάσα» από τα ρωσικά σύνορα – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κίνδυνος «ΠΟΛΕΜΟΥ» από μικρή αιτία: Ξεδιάντροπη πρόκληση του ΝΑΤΟ μία «ανάσα» από τα ρωσικά σύνορα – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Στρατιώτης του ΝΑΤΟ, ανέβηκε ζωσμένος χειροβομβίδες σε ένα ρωσικό πατριωτικό μνημείο του πολέμου κατά των Ναζί, βεβηλώνοντάς το, ενώ οι υπόλοιποι πυροβολούσαν διαρκώς σε πόλη κοντά στα ρωσικά σύνορα, στην οποία κυριαρχούν οι ρωσόφωνοι, Ρώσοι δηλαδή, πολίτες.

Πρόκειται για την ετήσια άσκηση Spring Storm που έχει ξεκινήσει στις 29. Απριλίου και θα τελειώσει στις 17. Μαΐου.

Μία από τις πόλεις που επιλέχθηκαν για εκπαίδευση είναι η Sillamäe, που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα από τα σύνορα με την Ρωσία και 170 χιλιόμετρα από την Αγία Πετρούπολη.

Εξοργισμένοι οι κάτοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, όπως μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Πυροβολισμοί και χειροβομβίδες εκεί που μητέρες περπατούν με τα παιδιά τους, κοντά σε σχολεία καταγγέλλουν πολίτες.

ΠΗΓΗ: www.5-tv.ru

Στο βίντεο από την ρωσική κρατική τηλεόραση θα δείτε εικόνες με στρατιώτες να κυκλοφορούν στην πόλη.

«Είναι πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Είχαν πει θα ξεκινούσαν την άσκηση στην 7 Μαΐου. Τελικά οι στρατιώτες ήρθαν στην πόλη από τις 4. Μαΐου. Η κόρη μου ήρθε τρέχοντας από έξω και με ρώτησε: «Μαμά, είμαστε σε πόλεμο», αναφέρει πολίτης.

Στο βίντεο θα δείτε εικόνες με στρατιώτες να βρίσκονται ανάμεσα σε παιδιά με ποδήλατα και γυναίκες με καρότσια.

Μία κίνηση αρκεί για να ανάψει «φλόγα» στην Ανατ. Ευρώπη, με τα ρωσικά τεθωρακισμένα να γεμίζουν τις στέπες στην ευρύτερη περιοχή. Από μικρή αιτία!

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που αναμεταδίδουν οι Ρώσοι, γερμανικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν για «ρωσική εισβολή στην Εσθονία», κάτι που μετά διέψευσαν.

Όλα στο πλαίσιο της… άσκησης-πρόκλησης σε πόλεις ρωσόφωνων, μια «ανάσα» από τα ρωσικά σύνορα.

Τα σχόλια δικά σας!

ΦΩΤΟ: www.5-tv.ru