Άμεση δικαίωση του el.gr: Αποκάλυψη για τον Ντόναλντ Τραμπ και την Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Ξεκάθαρη πλέον η διεθνής συμμαχία με επίκεντρο την Τουρκία...

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

Το πρωί σας γράψαμε για την ενόχληση του αριστερόστροφου Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ (Νέα Τάξη) με την στάση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, ουσιαστικά, δεν αντιδρά στην εγκατάσταση των ρωσικών S-400 στην Τουρκία, γιατί πολύ απλά ανήκει στο αντίθετο κέντρο εξουσίας, από εκείνο των προηγούμενων αμερικανικών κυβερνήσεων και του ΝΑΤΟ. Ανήκει σε εκείνο, στο οποίο ανήκει και ο Βλαντιμίρ Πούτιν (Εθνική Δεξιά).

Διαβάστε ΕΔΩ!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει, εντοπίσαμε μία εξαιρετικά σημαντική πληροφορία, η οποία αφορά την τροπή των εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η εν λόγω πληροφορία προέρχεται από την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» (ΕΔΩ το δημοσίευμα στα Αγγλικά).

Σύμφωνα λοιπόν με το αμερικανικό δημοσίευμα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ μπλοκάρει τις δυτικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, προτιμώντας τον διάλογο.

Την εν λόγω πρόθεση ξεκαθάρισε σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον με αντιπροσωπεία των Ρεπουμπλικανών.

Όπως τονίζει η WP, o Τραμπ, παρά τις πιέσεις που δέχεται από την Γερουσία, έχει άλλη άποψη για τον τρόπο που πρέπει να κινηθούν οι ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος θεωρεί ότι οι ΗΠΑ την δεδομένη στιγμή έχουν άλλες προτεραιότητες που αφορούν κυρίως το εσωτερικό της χώρας, εκεί που η Νέα Τάξη προσπαθεί να εμποδίσει την εφαρμογή της δεξιάς πολιτικής Τραμπ )σύστημα Υγείας, μεταναστευτικό κτλ.

O Πρόεδρος των ΗΠΑ θεωρεί ότι η «τιμωρία» της Τουρκίας δεν αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης του!

 «Ο Πρόεδρος Τραμπ έδειξε πως υποστηρίζει διαπραγματεύσεις με την Τουρκία αντί των σκληρών κυρώσεων. Επικεντρώθηκε σε ζητήματα όπως την υγειονομική περίθαλψη, τη μετανάστευση και τη νέα φορολογική συμφωνία που η διοίκησή του εξασφάλισε με το Κογκρέσο αυτήν την εβδομάδα».

Με άλλα λόγια, αν βασιστούμε στο ρεπορτάζ της έγκυρης εφημερίδας, προτεραιότητα της Εθνικής Δεξιάς του Τραμπ δεν είναι οι κυρώσεις κατά της Τουρκίας, η οποία έρχεται κάθε μέρα όλο και πιο κοντά με την Ρωσία, αλλά το εσωτερικό των ΗΠΑ, όπου μαίνεται η αντιπαράθεση με το Βαθύ Κράτος της Νέας Τάξης.

Τώρα αν θα επικρατήσει τελικά η πολιτική διαλόγου του Τραμπ, έναντι εκείνης των κυρώσεων που ζητούν οι αντίπαλοί του θα φανεί πολύ σύντομα.

Η πρόθεση του Αμερικανού Προέδρου όμως είναι προφανής, σύμφωνα με την Washington Post.

Αυτά…

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...